- United har lagt inn bud på nærmere en halv milliard på Ramos

Skal ønske seg bort.

VIL BORT: Sergio Ramos (29) skal være misfornøyd i Real Madrid, og skal ha bedt om å bli solgt. Foto: AP Photo/Ladyrene Perez
VIL BORT: Sergio Ramos (29) skal være misfornøyd i Real Madrid, og skal ha bedt om å bli solgt. Foto: AP Photo/Ladyrene Perez Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidligere denne uka ble det kjent at Real Madrid-stopper Sergio Ramos (29) skal være sint på klubben han har spilt for i 10 år. Han skal ønske seg vekk fra den spanske hovedstadsklubben, og heteste kandidat som neste stoppested er Manchester United.

Ramos har to år igjen av kontrakten med Real Madrid. Likevel skal han allerede nå være misfornøyd med at han ikke er tilbudt forlengelse - med et fyrstelig lønnstilbud. Ramos føler angivelig at han er god for en årslønn på rundt 140 millioner kroner. Heller ikke sparkingen av Carlo Ancelotti skal ha falt i god jord. Dermed har spanjolen angivelig bedt om å bli solgt.

Ifølge The Telegraph har Manchester United kommet med flere bud denne uka. Først ble det lagt et bud på 32 millioner pund, altså drøyt 280 millioner kroner. Da det ble avslått, skal United ha fulgt opp med et bud på nesten 400 millioner. Også dette ventes å bli avslått, da Real Madrid helst vil ha nærmere en halv milliard for midtstopperen.

Det har også blitt hyppig nevnt at David de Gea kan gå til Real Madrid som en del av handelen. Stjernekeeperen har nemlig blitt sterkt linket til klubben i vår og sommer. La Liga-ekspert Petter Veland sa i går til Dagbladet at det er 90 % sikkert at David de Gea vender tilbake til hjembyen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer