VIL BORT: Sergio Ramos (29) skal være misfornøyd i Real Madrid, og skal ha bedt om å bli solgt. Foto: AP Photo/Ladyrene Perez
VIL BORT: Sergio Ramos (29) skal være misfornøyd i Real Madrid, og skal ha bedt om å bli solgt. Foto: AP Photo/Ladyrene PerezVis mer

- United har lagt inn bud på nærmere en halv milliard på Ramos

Skal ønske seg bort.

(Dagbladet): Tidligere denne uka ble det kjent at Real Madrid-stopper Sergio Ramos (29) skal være sint på klubben han har spilt for i 10 år. Han skal ønske seg vekk fra den spanske hovedstadsklubben, og heteste kandidat som neste stoppested er Manchester United.

Ramos har to år igjen av kontrakten med Real Madrid. Likevel skal han allerede nå være misfornøyd med at han ikke er tilbudt forlengelse - med et fyrstelig lønnstilbud. Ramos føler angivelig at han er god for en årslønn på rundt 140 millioner kroner. Heller ikke sparkingen av Carlo Ancelotti skal ha falt i god jord. Dermed har spanjolen angivelig bedt om å bli solgt.

Ifølge The Telegraph har Manchester United kommet med flere bud denne uka. Først ble det lagt et bud på 32 millioner pund, altså drøyt 280 millioner kroner. Da det ble avslått, skal United ha fulgt opp med et bud på nesten 400 millioner. Også dette ventes å bli avslått, da Real Madrid helst vil ha nærmere en halv milliard for midtstopperen.

Det har også blitt hyppig nevnt at David de Gea kan gå til Real Madrid som en del av handelen. Stjernekeeperen har nemlig blitt sterkt linket til klubben i vår og sommer. La Liga-ekspert Petter Veland sa i går til Dagbladet at det er 90 % sikkert at David de Gea vender tilbake til hjembyen.

Men om en Ramos-overgang blir noe av, er han noe mer usikker på.

- Det kom litt som lyn fra klar himmel at Ramos var misfornøyd i Real Madrid, at kontraktsforhandlingene gikk i stampe og at United nå er kommet på banen. Hadde du spurt meg for halvannen uke siden hadde jeg sagt at det var helt uaktuelt, men nå sier jeg at sjansen er 50-50 for at det skjer, sa Veland.