Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United har økt kommersielle inntekter med 30 prosent

Fra samme tid i fjor.

ØKER OG ØKER: Manchester United har slitt på fotballbanen denne sesongen, men inntektene fortsetter å øke. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
ØKER OG ØKER: Manchester United har slitt på fotballbanen denne sesongen, men inntektene fortsetter å øke. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Følg Arsenal - Manchester United i Fotballstudio kl. 20.45!

Manchester United sliter tungt i Premier League, men den svake trenden har foreløpig ikke svekket klubbens inntekter.

Noen timer før onsdagens bortekamp mot Arsenal, rapporterte United om inntekter fra kommersielle aktiviteter på 430 millioner kroner i siste kvartal i 2013. Det er en økning på 18 prosent fra tilsvarende periode i 2012 og 30 prosent fra gjennomsnittet i de øvrige kvartalene i fjor.

I de siste tre månedene av 2013 inngikk klubben seks nye sponsoravtaler, noe som bekrefter Manchester Uniteds popularitet i fotballverdenen.

Det skjedde til tross for en vond rekke resultater som gjorde at den regjerende seriemesteren aldri var høyere enn 5.-plassen i den engelske ligaen på tampen av fjoråret.

- Vi oppnådde nok en gang en rekordomsetning til tross for dagens ligaposisjon, som alle fra manageren og nedover har innrømmet at er skuffende, sa United-direktør Ed Woodward onsdag.

- Vi ser fortsatt gode muligheter til å styrke vår kommersielle virksomhet, og TV-fotballens popularitet gir en stadig inntektsvekst når det gjelder kringkastingsmidler. Alt lover godt for vår langsiktige stabilitet og økonomiske styrke, la Woodward til.

(NTB)

Hele Norges coronakart