Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United hinter om Dzeko-signering

Hentes i januar?

SCORET MOT UNITED: Dzeko ga Wolfsburg ledelsen på Old Trafford, men United snudde kampen og vant 2-1. Foto:  AFP PHOTO/ANDREW YATES
SCORET MOT UNITED: Dzeko ga Wolfsburg ledelsen på Old Trafford, men United snudde kampen og vant 2-1. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES Vis mer

|||

 Manchester Uniteds assistentmanager hintet søndag om en mulig signering av Wolfsburgs spisstjerne Edin Dzeko.

23-årige Dzeko har blitt koblet til flere europeiske toppklubber siden han var sterkt delaktig i å føre tyske Wolfsburg til bundesligagull sist sesong.

Spissen står også med 14 mål på 23 landskamper for Bosnia-Hercegovina og scoret ett mål borte mot Manchester United i mesterligaen tidligere i høst.

Søndag innrømmet Uniteds assistentmanager Mike Phelan at klubben følger bosnieren nøye. Han mener Dzeko har en spillestil i tråd med den engelske ligaen.

- Jeg er sikker på at mange klubber ser på ham. Er vi en av dem? Vi ser etter talenter hele tiden, i likhet med alle andre. Han viste tydelig sine spissferdigheter da han spilte mot oss på Old Trafford. En meget god fotballspiller, sa Phelan. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media