Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United holder stø kurs

Ingen problemer mot Everton.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Før de delte poengene på Old Trafford i helgen hadde Manchester United syv seire på rad, og det ser ikke ut til at uavgjort mot Chelsea har gitt rusk i maskineriet. Manchester United hadde få problemer med å beholde førsteplassen etter møtet med Everton i Premier League onsdag kveld.

Hjemmelaget førte kampen fra start, og Kieran Richardson kom nær scoring med et frispark fra langt hold allerede etter 22 minutter.

Det var imidlertid Christiano Ronaldo som skulle lage det forløsende førstemålet.

Michael Carrick fikk muligheten fra 16 meter, Nuno Valente blokkerte, og en skuddhissig Ronaldo banket returen kontrollert i venstre hjørne. Dette var portugiserens femte seriemål denne sesongen, og det sendte United komfortabelt i ledelsen.

Everton skapte ikke mye på Old Trafford i kveld, og i stedet var det United som doblet ledelsen 20 minutter ut i andre omgang. Patrice Evra raidet Evertons høyreside, skar inn foran mål og banket ballen mellom beina på Richard Wright. Franskmannens første mål siden overgangen fra Monaco ga United den hvilepulsen de trengte for å sikre seieren.

Og med roen kom også det bekreftende 3-0-målet to minutter før slutt, en umarkert John O\'Shea dyttet ballen forbi Wright på pasning fra Evra.

Da var det ikke mye igjen å juble over for de tilreisende supporterne fra Liverpool, som sikkert heller ikke ble blidere da Wayne Rooney demonstrativt kysset United-logoen rett foran Everton-tribunen.

Manchester United har nå ti kamper på rad uten tap, og topper Premier League med 38 poeng.

FULL KONTROLL: Patrice Evra gjorde sitt første mål i United-trøya, og sikret en overbevisende seier over Everton. Foto: AP
FULL KONTROLL: Patrice Evra gjorde sitt første mål i United-trøya, og sikret en overbevisende seier over Everton. Foto: AP Vis mer
image: United holder stø kurs
Hele Norges coronakart