United-hysteri i Singapore

Ole Gunnar Solskjær og co. ble møtt av hysteriske fans da de ankom Singapore i dag.

Manchester United opplever det samme som Liverpool gjorde i forrige uke. Premier League-spillerne er megahelter i Asia.

Ole Gunnar Solskjær er overveldet over oppstyret.

- Til tider har det vel nesten gått litt over stokk og stein. 10.000 møter opp for å se oss trene, og overalt hvor vi spillere ferdes blir vi møtt av horder av fans.

- Hotellet er omringet av fans, og det er ikke bare å rusle ut i spillerbussen for å komme seg på trening, skriver Solskjær på sin hjemmeside.

I går åpnet United sin Asia-turne med å vinne 6-0 mot et sammensatt lag fra Malaysia. Nå har de flyttet seg videre til Singapore og Ryan Giggs lover bedring foran kampen mot Singapore.

- Det er vanskelig å bli vant til varmen og spillerne synes det var tøft i går kveld. Det er bare noe en må bli vant til. Det ble litt bedre i andre omgang da det kjølnet litt og spillerne ble vant til varmen. Forhåpentligvis blir det ikke for kjedelig i morgen, sier Giggs.

Ruud van Nistelrooy fikk en drømmestart på sin United-karriere med to fulltreffere i går. Også Juan Sebastian Veron viste at han vil bli en nyttig tilvekst for Manchester United.

- De har glidd godt inn. De er begge klassespillere og kommer til å passe inn i laget med sine kvaliteter, sier Giggs.

Ronny Johnsen spilte fra start for United i går. Solskjær spilte andre omgang og var brukkbart fornøyd med det han fikk utrettet.

- To målgivende og en annullert scoring var ikke så verst, mener Solskjær.

  • Manchester United spiller mot et sammensatt Singapore-lag i Singapore i morgen.
<B>HYSTERISK:</B> Politiet i Singapore forsøker å holde Manchester United-fansen unna spillerne på flyplassen i Changi.