United i hundre

I sir Alex' 1000. kamp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Manchester United gikk fryktelig ut i sir Alex Fergusons 1000. kamp i klubben. Etter tolv minutter smalt det for første gang. Wayne Rooney knallet ballen i stanga. Sju minutter seinere var det likevel klart for 1-0.

Gary Neville, en av Fergusons mest betrodde menn, satte inn ballen etter fint spill og innlegg fra Alan Smith.

Carroll-tabbe

Men selv om United dominerte totalt, fikk Lyon lov til å utlikne - med god hjelp fra keeper Roy Carroll. Diarra skjøt rett på Uniteds sisteskanse, men i stedet for å fange ballen, hjalp Carroll ballen videre inn i nettmaskene.

En grusom tabbe for 27-åringen, som i det siste har fått tillitt som førstekeeper i United etter usikkert spill av Tim Howard.

Ruud, selvfølgelig

Men United-dominansen fortsatte etter pause. Det tok ikke mer enn åtte minutter, før vinnermålet kom, på typisk United-vis. Etter flere cornere, fikk hjemmelaget etablert et realt trykk på franskmennene. På den n'te corneren, fikk Rio Ferdinand ballen ute på kanten. Stopperen slo ballen inn foran mål og Ruud van Nistelrooy nikket ballen i mål fra fem meter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.