Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United i hundre

I sir Alex' 1000. kamp.

(Dagbladet.no): Manchester United gikk fryktelig ut i sir Alex Fergusons 1000. kamp i klubben. Etter tolv minutter smalt det for første gang. Wayne Rooney knallet ballen i stanga. Sju minutter seinere var det likevel klart for 1-0.

Gary Neville, en av Fergusons mest betrodde menn, satte inn ballen etter fint spill og innlegg fra Alan Smith.

Carroll-tabbe

Men selv om United dominerte totalt, fikk Lyon lov til å utlikne - med god hjelp fra keeper Roy Carroll. Diarra skjøt rett på Uniteds sisteskanse, men i stedet for å fange ballen, hjalp Carroll ballen videre inn i nettmaskene.

En grusom tabbe for 27-åringen, som i det siste har fått tillitt som førstekeeper i United etter usikkert spill av Tim Howard.

Ruud, selvfølgelig

Men United-dominansen fortsatte etter pause. Det tok ikke mer enn åtte minutter, før vinnermålet kom, på typisk United-vis. Etter flere cornere, fikk hjemmelaget etablert et realt trykk på franskmennene. På den n'te corneren, fikk Rio Ferdinand ballen ute på kanten. Stopperen slo ballen inn foran mål og Ruud van Nistelrooy nikket ballen i mål fra fem meter.

United kontrollerte kampen ut og er nå definitivt klare for neste runde.

VINNERNIKK: Ruud van Nistelrooy nikker inn vinnermålet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media