United i krise

Timer før kveldens omkamp i FA-cupen mot Barnsley klør United-sjef Alex Ferguson seg fortsatt i hodet. Hvem spiller for Manchester United? - Ja, det er spørsmålet, sier Fergie.

I jakten på den aller største trippelen kjemper Manchester United mot elementer som har gitt Ferguson mer hodebry enn Liverpool, Juventus og Chelsea til sammen.

En flom av skader, mystisk sykdom og vennskapelig landslagsspill har satt ut to tredjedeler av Uniteds førsteellever.

- Vi har ikke mye å gå på. Jeg venter og ser om noen er i bedring. Men akkurat nå er jeg ikke i nærheten av å ta ut et lag, sier Ferguson til PA.

Brukket bein

Borte mot Barnsley i kveld mangler United nesten et helt europeisk landslag. Enda verre: De fleste kommer ikke tilbake med det første heller.

  • Ryan Giggs' lår er strekkskadd. Ute i en måned og mister begge kvartfinalekampene mot Monaco. Cantona-erstatter Paul Scholes er kneskadd og ikke aktuell på flere uker.
  • Ronny Johnsen og Ole Gunnar Solskjær har trøbbel med henholdsvis vond legg og mystisk virus.
  • Roy Keane ødela leddbånd i kneet og er tilbake i april. Og mandag fikk Jordi Cruyff konstatert brudd på skinnlegg.
  • I tillegg nekter Drillo å la Henning Berg spille mot Barnsley framfor Frankrike.

- Tåler ikke mer

- Vi har store problemer, innrømmer Ferguson, som frykter en enda lengre skadeliste med det tøffe kampprogrammet i ukene som kommer.

- Skaden til Ryan Giggs gjorde at vi virkelig kom på hæla. Det er innlysende at vi ikke tåler enda mer av det samme, sier han.

I FA-cupen tyr han til ungdommen. Uerfarne spillere som Ben Thornley, Michael Clegg, Chris Casper og John Curtis ligger an til å få trøye fra start.

Alle sammen bør overbevise. De er alt United har for øyeblikket.