BLIR LAGKAMERATER?: Manchester United skal være interessert i å signere Harry Kane. Da blir i så fall han og Ashley Young (høyre) lagkamerater.
BLIR LAGKAMERATER?: Manchester United skal være interessert i å signere Harry Kane. Da blir i så fall han og Ashley Young (høyre) lagkamerater.Vis mer

- United interessert i å signere Harry Kane

På spissjakt.

(Dagbladet): Radamel Falcao ble aldri den suksessen Manchester United hadde håpet på forrige sesong, og klubben valgte dermed å ikke forlenge låneavtalen. I tillegg spekulerer engelske medier i at Robin van Persie skal være på vei bort fra storklubben.

Dermed er de røde djevlene er på spissjakt. Og Tottenham-spissen Harry Kane, som kom som et stjerneskudd forrige sesong, skal stå øverst på ønskelista. Det hevder Sky Sports.

Det er i løpet av den siste tiden at United skal ha snudd og vist interesse for 21-åringen.

- Det er en jakt på en spiss, og den inkluderer nå Harry Kane. Det er interessant. Ting har endret seg de siste tre-fire ukene. Han var ikke på klubbens radar, men jeg tror han er det nå. Han er på lista over mulige avtaler Manchester United kan være interessert i å gjøre denne sommeren, sier Sky Sports-reporter James Cooper.

Britiske Kane scoret 21 mål forrige sesong, og ble kåret til årets unge spiller i Premier League.

- Manchester United ser på mulighetene. De har ikke gitt noe bud, og det pågår ingen forhandlinger. Men Manchester United og Louis van Gaal er interessert, sier Cooper.

Men 21-åringen skal etter sigende ikke være interessert i å forlate White Hart Lane.

- Spurs er en stor klubb og jeg har en lys framtid her. Jeg håper å fortsette å score og gjøre det bra, skal 21-åringen ha sagt.