United jakter nye spillere

Både en ny keeper og en back er på vei til Manchester U - om Ole Gunnar Solskjær og co. ikke blir slått ut av Champions League i morgen.

United tapte 0-1 mot Zalaegerszeg i Ungarn for 12 dager siden. I morgen må manager Alex Fergusons menn vinne på Old Trafford for en billett til gruppespillet.

- Hvis vi glemmer pengene litt, så er det slik at du er nødt til å være med i Europa. Zalaegerszegs innstilling blir som i den første kampen, men det blir ikke vår, sier Ferguson ifølge nyhetsbyrået AP.

Reserveback Phil Neville ble syndebukken i bortekampen.

- Scorer vi ikke, går de videre. Det er nok det største sjokket i Champions League-historien, sier backen til Uniteds TV-kanal.

Hvis United tar seg videre tyder mye på at laget styrkes før overgangsfristen går ut lørdag. Engelske aviser skriver at Derbys latviske keeper Mart Poom skal hentes inn som ny reserve for skadde Fabien Barthez, mens United allerede har innledet forhanlinger med Rennes' venstreback Julien Escudet.

- Hvis vi kvalifiserer oss har vi tre dager på å gjøre noe. Men det avhenger av hvordan Bartez er, sier Ferguson.

  • Ifølge avis The Guardian har United også prøvd å hente backen Nicolas Burdisso fra Boca Juniors. Den argentinske klubben skal ha sagt nei til et bud på 50 mill. kroner for 21-åringen.

    (Dagbladet.no)

<B>IRRITERT:</B> Manager Alex Ferguson forventer mye av spillerne sine onsdag.