Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United jakter på Ortega

Manchester United utfordrer Sampdoria i kampen om å sikre seg Ariel Ortega. Manager Alex Ferguson ønsker at den argentinske landslagsspilleren skal fylle tomrommet etter Eric Cantona.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge Ortegas agent Juan Barros kommer spissen til å skrive under for enten United eller den italienske klubben.

- Vi har fått tilbud både fra United og Sampdoria. En ting er sikkert. Ortega flytter på seg. Han reiser ikke tilbake til Valencia, sa Barros.

En krangel med trener Claudio Rainieri gjorde at Ortega ble satt ut av klubblaget, og derfor ønsket Valencia å selge før VM for 63 millioner kroner. Etter Ortegas gode spill i Frankrike har prisen steget betraktelig, men det ser ikke ut til å skremme United.

Teddy Sheringham er ikke blitt noen suksess i Cantonas rolle. Han er ikke like kreativ som franskmannen, og det spekuleres i at United vil selge den engelske landslagsspilleren.

For Ariel Ortegas del fikk VM en trist slutt. Han ble utvist for å ha skallet til Nederlands keeper Edwin van der Saar i kvartfinalen, men ironisk nok kan det være gode nyheter for Manchester United. Ortega fikk tre kampers karantene av Fifa, og det betyr at han ikke trenger å reise til hjemlandet for å spille landskamper på en stund.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!