United-jubel

Når Dwight Yorke ordnet 3-1 med panna mot AC Fiorentina i går, var United klare for kvartfinalen for fjerde sesong på rad. Henning Berg spilte fra start og fikk en fjellkjede med ros fra manageren etter kampen.

-En managers drøm, sa tidligere United-manager Ron Atkinson. Dagens boss på Old Trafford var også i Berg-humør:

- Henning var den rutinen vi trengte i denne kampen. Han har vært ute i hardt vær før. Noen av våre yngre forsvarere fortjente å hvile og Henning viste at han takler storen oppgaver, sa manager Alex Ferguson. Og skotten la til: - Dette var årsbeste av United, spillerne visste det var en storkamp og spilte deretter.

Ble satt ut

Fortjent heder til Berg som ikke har hatt det lett denne sesongen etter at Silvestre er blitt foretrukket. Men i går kveld var det Berg og ikke noe dal-bane.

- Henning Berg har gjort fatale tabber, men han kommer alltid tilbake. Egentlig er han en managers drøm, en klassisk forsvarer, var dommen fra tidligere United-manager Ron Atkinson.

Bra for Henning Berg, bra for United og bra for Norge & Semb.

- Berg skapte sikkerhet, han og Stam viste klasse, sa Kevin Keegan og la til:

- 1. omgang på Old Trafford er det beste jeg har sett av europeisk fotball denne sesongen.

Storkamp

Og Keegan har helt rett, Old Trafford var et godt sted å være for fotballsjeler i går kveld.

ARGENTINSK KANON etter 16 min.: Gabriel Batistuta soloshow. Fikk ballen på rundt 20, vrei seg enkelt forbi Stam. Kanonskudd med skru, Bosnich lurt. Inn.

COLE MAGI etter 20 min.: Gary Neville med lang ball, Cole demper rett utafor 16. Snur seg, lavt og plassert skudd i hjørnet...1-1.

HØY BERG etter 33 min.: Beckham-corner på bakerste, Henning Berg sloss i lufta, vant. Nydelig heading i treverket. Returen: Roy Keane via stolpen med turbohastighet...2-1.

- Berg viste klasse ved å vinne den duellen og samtidig få headet ballen inn i en ekstremt farlig sone, sa Kevin Keegan på ITV-fjernsyn.

KVARTFINALE etter 70 min.: Ryan Giggs med silkeinnlegg til Dwight Yorke. Nydelig heading i det lengste hjørnet...3-1 og kvartfinale.

Bergs jubelrevansj.

HØYEST OG BEST: Henning Berg headet i tverrliggeren. Roy Keane satte returen.