United jublet mest

Tottenham-Arsenal 1-1. Arsenal hadde en gyllen anledning til å kappe inn Manchester Uniteds tabelledelse med tre poeng. Hovedgrunnen til at de ikke gjorde det, heter Neil Sullivan og står i mål for Tottenham.

Arsenal-manager Arsene Wenger mener spillerne hans var for forsiktige i hatoppgjøret mot Nord-London-rival Tottenham.

- Det kunne virke som om spillerne var redde for å tape, sa han til SkySports etter kampen.

- Jeg kom hit med spillerne mine for å vinne kampen, sa Wenger.

- Min beste kamp

Slik gikk det altså ikke. Først og fremst på grunn av tidligere Wimbledon-keeper Neil Sullivan, som gang på gang leverte redninger som var tatt rett ut av eventyrboka.

- Sannsynligvis min beste kamp. Men når du spiller mot Arsenal må du regne med å få en del å gjøre som keeper, sa en beskjeden Sullivan.

Leo på benken

Tottenham så faktisk ut til å ta alle tre poengene etter at Sergei Rebrov headet inn 1-0 etter en halvtime. Alex Manninger ga retur på et skudd fra Darren Anderton, tre Tottenham-spillere var i offside, men Rebrov kom bakfra og stupte ballen i mål.

Arsenal kjørte over Tottenham i andre omgang. Wenger satte innpå superinnbytterne Dennis Bergkamp, Patrick Vieira og Sylvain Wiltord. Og det var Vieira, som knapt var spilleklar etter skade, som reddet poenget. Han headet inn utlikningen i siste minutt av ordinær tid.

- Jeg ville egentlig ikke bruke ham, sier Arsene Wenger.

Øyvind Leonhardsen satt på benken etter åtte uker med skade. Men han fikk ikke komme utpå regntunge White Hart Lane.