Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United-kampen utsolgt

Arrangøren har klart å selge alle billettene til tirsdagens kamp mellom Kristiansund og Manchester United på Ullevaal stadion.

FULLSATT: Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjær signerer en caps utenfor Ullevaal stadion etter en treningsøkt mandag, før tirsdagens utsolgte kamp mot Kristiansund.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
FULLSATT: Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjær signerer en caps utenfor Ullevaal stadion etter en treningsøkt mandag, før tirsdagens utsolgte kamp mot Kristiansund. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer

– Da er kampen i morgen (tirsdag) utsolgt, opplyste Fotballforbundets kommunikasjonsansvarlige Svein Graff sent mandag kveld.

Det betyr at det kommer rundt 26.000 mennesker til nasjonalarenaen for å se Ole Gunnar Solskjærs møte med laget fra nordmøringens hjemby.

– Det blir en spesiell dag for en kristiansunder å se Manchester United mot Kristiansund. Vi gleder oss, vi. Det blir en fin gjennomkjøring. Jeg vet jo hva KBK står for. Det er artig å sammenligne Eliteserien og Premier League og se styrkeforskjellen, sa Manchester United-manageren mandag ettermiddag.

Til onsdagens kamp mellom Vålerenga Kvinner og Manchester United Women på Intility er det solgt 7.000 billetter. Dette er rekord for klubblag i Norge.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media