- United kan ikke knuse Ronaldos drøm

Scolari irriterer United igjen.

(Dagbladet.no): Det falt ikke i god Old Trafford-jord da Portugals landslagssjef Luis Felipe Scolari anbefalte en overgang til Real Madrid for Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo - en uke før det ble offentliggjort at brasilianeren tar over roret på Stamford Bridge.

Nå slenger Big Phil med leppa igjen.

Og han er sikker på at hans stjerne-elev spiller i hvitt om ikke lenge.

-United kan ikke stoppe Ronaldo

- Han er så mentalt sterk og han kontrollerer sin egen skjebne, derfor kan ikke Manchester United gjøre noe som skader ham. Han har en drøm om å spille for Real Madrid og jeg er sikker på at Cristiano får oppfyllt den drømmen, uansett hvilke vanskeligheter han møter på sin vei, sier Scolari til den britiske avisen The People.

Den nye Chelsea-treneren sier all kritikken bare gjør 23-åringen sterkere.

- Jeg har aldri kjent en spiller som er så mentalt sterk. Det som skjedde med ham i VM i 2006 ville knust mange spillere, men ikke Ronaldo. Det vil ikke skje denne gangen heller, sier Scolari.

I VM 2006 ble Ronaldo kraftig kritisert etter å ha vært innblandet i Wayne Rooneys utvisning.

HOVEDPERSONEN: Det har vært sommerens store overgangssak, men nå ser det ut til at Ronaldos drømmeovergang kanskje er ett steg nærmere med et enormt bud på trappene.
HOVEDPERSONEN: Det har vært sommerens store overgangssak, men nå ser det ut til at Ronaldos drømmeovergang kanskje er ett steg nærmere med et enormt bud på trappene. Vis mer

Mens Scolari snakker om Ronaldos mentale styrke og Real-drøm, teller de penger i Madrid.

Og forbereder et gigantbud.

- Betaler det som er nødvendig

- For en slik spiller betaler vi det som er nødvendig, for det viktigste for oss er å vinne Champions League, sier Real Madrid-trener Bernd Schuster ifølge Sportinglife.

Schuster sier han har forståelse for at United ikke vil selge, men skal allikevel forberede et bud på som vil knuse overgangsekorden.

Zinedine Zidane ble verdens dyreste fotballspiller da han gikk fra Juventus til nettopp Real Madrid for 460 millioner kroner i 2001. Den franske legenden håper nå rekorden står for fall.

- Forhåpentligvis betaler de mer for ham enn for meg. Hver gang Real Madrid ønsker en stor spiller så får de ham, sier Zidane ifølge BBC.

- Spiller for Real om han ønsker det

- United kan ikke knuse Ronaldos drøm

Zidane er i Wien på sponsoroppdrag og skal overvære kvartfinalen mellom Spania og Italia i kveld.

Også han tror Ronaldo ender opp på Santiago Bernabeu.

- Han har hatt en stor sesong, han har vunnet Champions League og kan spille for Real Madrid om han ønsker det, sier Zidane.

<B>MADRID ER DEN VEIEN:</B> Luis Felipe Scolari kan ikke sies å ha inntatt en tilbakelent posisjon i Ronaldo-saken. Nå deler han sine betraktninger igjen.
<B>TVIHOLDER PÅ STJERNEN:</B> Sir Alex Ferguson setter neppe stor pris på uttalelsene til Scolari.
<B>TROR PÅ REAL:</B> Zinedine Zidane håper Ronaldo slår overgangsrekorden som ble satt da han selv ankom den spanske hovedstadsklubben for over 450 millioner kroner i 2001.