Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United kan snappe Jones foran Liverpool

Er i Manchester på legesjekk, melder Sky Sports.

KAN BLI UNITED-SPILLER I DAG: Mange trodde Phil Jones (til høyre) ville signere for Liverpool i løpet av kort tid, men nå ser han ut til å bli Manchester United-spiller i stedet. Her i duell med Nani i ligakampen på Old Trafford i november, der Blackburn tapte hele 1-7. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
KAN BLI UNITED-SPILLER I DAG: Mange trodde Phil Jones (til høyre) ville signere for Liverpool i løpet av kort tid, men nå ser han ut til å bli Manchester United-spiller i stedet. Her i duell med Nani i ligakampen på Old Trafford i november, der Blackburn tapte hele 1-7. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES Vis mer

(Dagbladet): Phil Jones er blitt koblet sterkt til Liverpool den siste tiden, og i England har flere regnet med at det bare var et spørsmål om tid før den 19 år gamle Blackburn-spilleren ble presentert i helrødt.

Nå ser det i stedet ut som at Manchester United blir neste stoppested for midtstoppertalentet.

Ifølge Sky Sports er Jones til legesjekk hos ligamesteren i dag, og han skal angivelig være tilbudt en femårskontrakt på Old Trafford.

I så fall blir 19-åringen den sjette midtstopperen i A-stallen, noe som nødvendigvis betyr at noen andre må ut. Sannsynligvis lever Jonny Evans eller Wes Brown farlig, og kanskje må begge forlate klubben i løpet av sommeren.

Jones er en midtstopper som både er hurtig og god med ballen, og han har også figurert på Blackburns midtbane i sesongen som var. Han regnes som en kommende landslagsstopper for England.

I dag skulle han egentlig reise til Danmark sammen med U 21-landslaget, men i stedet kan det bli kontraktsskriving på Old Trafford.