Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United-kaptein frykter spillerflukt

Roy Keane er redd for at både Paul Scholes og David Beckham forlater Manchester United. Grunn: Penger, sol og varme.

Irske Keane ble Uniteds best betalte spiller da klubben gikk med på å betale sin kaptein ei ukelønn på 700 000 kroner i vinter.

Likevel tror Keane at United ikke har nok penger til å holde på sine beste spillere.

Ikke naiv

- Jeg kan ikke snakke for andre spillere, men de har nok tenkt på både lønna og livsstilen som tilbys i utlandet. Det gjorde i hvert fall jeg for et år siden, sier Keane til Daily Express.

Flere italienske og spanske storklubber har lagt inn bud på både Scholes og Beckham i sommer.

- Akkurat nå trenger vi ikke å bekymre oss, både Scholes og Becks har mye igjen av kontraktene sine, og klubben vil sikkert tilby nye neste sommer. Ingen av dem mistrives her, sier Keane.

- Men jeg er ikke så naiv at jeg ikke tror det kan skje. Spillere kan alltid overtales, spesielt når de tenker på å doble eller tredoble det de tjener, sier United-kapteinen.

Aldri Figo eller Zidane

Keane er ikke bitter fordi United ikke vil matche lønningene i Sør-Europa, men tror det hindrer at klubben kan sikre seg de virkelige verdensstjernene.

- Det hadde vært flott å ha Figo, Zidane og Rivaldo her i United. Men det tenker vi spillere aldri på, fordi vi vet de aldri kan spille for oss, sier Keane.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media