TAKKER AV: Nemanja Vidic sa tidligere denne sesongen at det blir hans siste i Manchester United. Nå har han bestemt seg for å spille for Internazionale neste sesong. Foto: AP Photo / Petros Giannakouris / NTB Scanpix
TAKKER AV: Nemanja Vidic sa tidligere denne sesongen at det blir hans siste i Manchester United. Nå har han bestemt seg for å spille for Internazionale neste sesong. Foto: AP Photo / Petros Giannakouris / NTB ScanpixVis mer

United-kaptein Nemanja Vidic er klar for Inter

- En av verdens beste.

(Dagbladet): Etter drøyt åtte år i Manchester United, har Nemanja Vidic bestemt seg for å spille for Internazionale neste sesong. Det melder klubben på sin hjemmeside.

Han gjør dermed som han hintet om for en snau måned siden.

- Jeg har bestemt meg for at jeg ønsker meg bort etter denne sesongen. Jeg ønsker å utfordre meg selv igjen, sa Vidic da.

- Jeg vurderer ikke å bli værende i England, siden den eneste klubben jeg vil spille for her er Manchester United, og jeg var heldig som fikk være en del av denne klubben i så mange år, la han til.

- Verdensklasse Inter-president Erick Thohir gleder seg som en unge til å få den hardttaklende serberen på Milano-laget.

- Vidic er en spiller i verdensklasse. Jeg er ekstremt fornøyd med å ha fått gjennom denne avtalen om å få ham til Milano. Han er en av verdens beste forsvarsspillere, sier Thohir.

Merittert Vidic har spilt 204 Premier League-kamper for Manchester United. Han står med 52 matcher i Champions League.

I løpet av sine åtte år i Manchester, har han vunnet fem Premier League-titler, tre ligacuptitler, fem community shield, Champions League og klubb-VM.

GLEDER SEG: Internazionale-president Erick Thohir. Foto: AP Photo / Antonio Calanni / NTB Scanpix
GLEDER SEG: Internazionale-president Erick Thohir. Foto: AP Photo / Antonio Calanni / NTB Scanpix Vis mer