Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United-keeper klar for Everton

Lånes ut.

(Dagbladet.no): Med Edwin van der Saar på Old Trafford har amerikanske Tim Howard endt opp på benken. Neste sesong skal keeperen med Tourettes syndrom spille førstelagsfotball.

For Everton, ikke United.

Både Everton og Manchester Uniteds hjemmesider bekrefter i dag at 26-åringen lånes ut til Goodison Park hele neste sesong. Howard flytter på seg når han er ferdig med USA i VM-sluttspillet i sommer.

Howard kom til Manchester United fra Metrostars sommeren 2003 og har spilt 77 kamper for rødtrøyene. Denne sesongen har han fått ett innhopp i ligaen.

UTLEID: Tim Howard spilte meste ligacup for United denne sesongen. Her mot Barnet. Foto: Scanpix/Reuters
UTLEID: Tim Howard spilte meste ligacup for United denne sesongen. Her mot Barnet. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling