KOBLES TIL PREMIER LEAGUE: Aalesunds keeper Anders Lindegaard er på blokka til Manchester United, mener ei dansk avis. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix .
KOBLES TIL PREMIER LEAGUE: Aalesunds keeper Anders Lindegaard er på blokka til Manchester United, mener ei dansk avis. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix .Vis mer

United kikker på Aafk-keeper

Det hevder dansk avis.

||| (Dagbladet): Manchester United-målvakt Edwin van der Sar fyller 40 år i oktober, og har bare kontrakt med Manchester United ut kommende sesong.

Nederlenderens erstatter på Old Trafford kan bli en Aalesund-keeper, skriver danske Ekstrabladet.

Aafk-keeperen er danske Anders Lindegaard, som er på 4. plass på spillerbørsen etter 17 spilte kamper i Tippeligaen denne sesongen.

Ifølge avisa har Manchester United sendt speidere ut for å se på Lindegaard i flere kamper, og det er dessuten lagd en DVD som manager Alex Ferguson skal studere.

Målvakten ønsker ikke å kommentere den påståtte interessen fra United, som på 90-tallet hadde en velkjent dansk keeper i Peter Schmeichel.

- Jeg har ansatt en rådgiver til å ta seg av de tingene som ikke foregår innenfor krittstrekene, sier Lindegaard.

Rådgiveren er Michael Steensgaard, og han nøyer seg med å si at det er stor interesse for 26-åringen.

- Anders har gjennem lang tid prestert på et høyt nivå, og det er blitt lagt merke til rundt omkring, sier Steensgaard.

Aafk-direktør Henrik Hoff sier til Dagbladet at Manchester United ikke har tatt kontakt med ham. Den tidligere OB-målvakten kom til Aafk i fjor og har kontrakt fram til 2013.

- Jeg har ikke snakket med United, utover det kommenterer jeg ikke dette, sier Hoff.

SNART 40: Edwin van der Sar holder fortsatt høy klasse i United-målet, og han har fortsatt ingen planer om å legge opp. Foto: REUTERS/Tim Shaffer
SNART 40: Edwin van der Sar holder fortsatt høy klasse i United-målet, og han har fortsatt ingen planer om å legge opp. Foto: REUTERS/Tim Shaffer Vis mer