United-kjenner: Solskjær punger ut for Wan-Bissaka

Andy Mitten følger Manchester United tettere enn de fleste. Nå melder han at Ole Gunnar Solskjær bare er formaliteter unna å hente Aaron Wan-Bissaka.

UNITED-KLAR? Aaron Wan-Bissaka har blitt koplet til Manchester United i lang tid. Nå ser det ut til at overgangen går i orden.
UNITED-KLAR? Aaron Wan-Bissaka har blitt koplet til Manchester United i lang tid. Nå ser det ut til at overgangen går i orden.Vis mer

Det skriver han i en artikkel for GQ Magazine.

Han skriver at Manchester United og Crystal Palace skal være enige om en overgangssum for den engelske høyrebacken, og samtidig melder han at de røde djevlene har blitt enige med Wan-Bissaka om lønnsbetingelser.

Ifølge Mitten skal det være snakk om en overgangssum på 47 millioner pund, i tillegg til en rekke klausuler som kan gjøre at totalen ender på 55 millioner pund. Det tilsvarer drøye 600 millioner kroner.

Wan-Bissaka vil ifølge United-kjenneren heve 80 000 pund i uka, rundt 880 000 norske kroner.

Bare formaliteter gjenstår før overgangen er i boks. Wan-Bissaka, som for tiden spiller U21-EM for England, blir etter alt å dømme Manchester United-spiller denne sommeren, men ifølge Mitten skal det være et møte i London for å fullføre forhandlingene. Bare noen små detaljer skal gjenstå før alt er i boks.

SOLSKJÆR-MAGASINET: Solskjær lener seg ikke på skjebnen, og Manchester United-supporterne har inntatt Barcelona for fullt. Video: Kristoffer Løkås Vis mer

Wan-Bissaka imponerte stort forrige sesong for Crystal Palace, og har i flere måneder blitt koplet til Manchester United. Dersom overgangen går i orden, vil han bli Ole Gunnar Solskjærs andre signering som Manchester United-manager. Fra før er Daniel James klar.

Manchester Uniteds skandinaviske supporerklubb skriver på sine nettsider at «Mitten aldri ville skrevet noe som dette uten å være helt sikker på at det akkurat nå er fakta».

Foreløpig er ingenting bekreftet fra hverken Manchester United eller Crystal Palace, men akkurat nå er det altså mye som tyder på at Solskjær har fått sin mann.