United kjøper Jesper

Manchester United har sikret seg Jesper Blomqvist fra Parma.

Manager Alex Ferguson og formann Martin Edwards ble eninge med den svenske flankespilleren under et møte på Old Trafford i går. - Han har dratt tilbake til Parma for å snakke med klubben. Jeg regner med at han er tilbake neste uke for å sluttføre avtalen, sier Ferguson. United nekter å avsløre kjøpesummen, men Blomqvist har en antatt markedsverdi på 60-65 millioner kroner.

NICOLAS
ANELKA

(19) har ifølge franske aviser skrevet under en ny femårskontrakt med Arsenal. Franskmannen var etter jul en av hovedårsakene til at Arsenal dro i land forrige sesongs ligagull. Den nye ukelønna: 150 000 kroner.

STAN
COLLYMORE

mister million-kontrakten med utstyrsprodusenten Diadora etter at han i vill sjalusi banket sin svenske kjæreste Ulrika Johnsson (nå eks-kjæreste) like før VM i Paris. - Vi er et familie-selskap. Det viser avtalene våre med Gary og Phil Neville. Dette går imot alt vi står for, sier utstyrsprodusentens direktør Andrew Ronnie til Press Association.

KENNY
DALGLISH

er godt i gang med å tømme Newcastles innkjøpskonto en knapp måned før ligaåpningen. I går kjøpte han sin sjuende spiller på kort tid, franskmannen Laurent Charvet (25) fra Cannes for 6,4 millioner kroner.

OLE GUNNAR SOLSKJÆR

får bare flere og flere rivaler i Manchester United. Etter gårsdagens innkjøp av Jesper Blomqvist slenger manager Alex Ferguson nå millionene etter Aston Villas stjernespiss Dwight York. - Vi er interessert i spilleren, men betaler ikke kravet på 16 millioner pund (198 mill kroner). Vi jobber med saken, sier Ferguson til Manchester Evening News.

VEGARD
HEGGEM

og Liverpool har dette oppkjøringsprogrammet før ligastarten: 24. juli mot Crewe borte, 27. juli mot Randers i Danmark, 29. juli mot Rosenborg på Ullevaal Stadion. 31. juli og 1. august deltar Liverpool i en turnering i Irland. Møter St. Patricks Athletic 31. juli og Leeds eller Lazio 1. august. 4. august spiller Liverpool mot Ronaldos Inter på Anfield Road. 8. august reiser Heggem og co. til Glasgow og møter Celtic. 16. august spiller Liverpool Premier League-åpning mot Southampton borte.