United kjøper Jesper

Manchester United har sikret seg Jesper Blomqvist fra Parma.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Manager Alex Ferguson og formann Martin Edwards ble eninge med den svenske flankespilleren under et møte på Old Trafford i går. - Han har dratt tilbake til Parma for å snakke med klubben. Jeg regner med at han er tilbake neste uke for å sluttføre avtalen, sier Ferguson. United nekter å avsløre kjøpesummen, men Blomqvist har en antatt markedsverdi på 60-65 millioner kroner.

NICOLAS ANELKA

(19) har ifølge franske aviser skrevet under en ny femårskontrakt med Arsenal. Franskmannen var etter jul en av hovedårsakene til at Arsenal dro i land forrige sesongs ligagull. Den nye ukelønna: 150 000 kroner.

STAN COLLYMORE

mister million-kontrakten med utstyrsprodusenten Diadora etter at han i vill sjalusi banket sin svenske kjæreste Ulrika Johnsson (nå eks-kjæreste) like før VM i Paris. - Vi er et familie-selskap. Det viser avtalene våre med Gary og Phil Neville. Dette går imot alt vi står for, sier utstyrsprodusentens direktør Andrew Ronnie til Press Association.

KENNY DALGLISH

er godt i gang med å tømme Newcastles innkjøpskonto en knapp måned før ligaåpningen. I går kjøpte han sin sjuende spiller på kort tid, franskmannen Laurent Charvet (25) fra Cannes for 6,4 millioner kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer