United kjøper ny spiss

United har sikret seg underskriften til det australske supertalentet Robbie Pascoe (17), skriver nettstedet Midas Soccer. Den 1,96 meter høye unggutten debuterte med hattrick i den australske serien i september. Les også andre nyheter fra engelsk fotball.

I følge Midas Soccer ble unge Pascoe tilbudt en kontrakt mandag, og skrev under i går kveld. Den høye spissen skal ha vært ønsket også av Liverpool, men kommer til United for cirka 10 millioner kroner. Ukelønna hans skal være 100 000 kroner, og kontrakten varer i fem år, skriver nettstedet.

Pascoe skal forståelig nok ha vært meget begeistret da overgangen var klar.

- Bare å gå inn på gressmatta på Old Trafford vil være mer enn nok for meg, sier han.

MANCHESTER UNITED har også fått beskjed fra PSV om at de må starte forhandlingene helt fra bunnen av igjen dersom de fortsatt ønsker å kjøpe Ruud Van Nistelrooy. Klubbene var i vår enige om en overgang verdt 240 millioner kroner, men den ble avlyst da det viste seg at Van Nistelrooy måtte operere et kne. I går satt Van Nistelrooy på tribunen på Old Trafford og så lagkameratene i PSV tape 3-1 for Manchester-laget. - Rehabiliteringen går bra og han er i rute. Han jobber hardt og vi håper han er tilbake på banen til våren, sier PSV-president Harry Van Raay.

EDU hevder at han er på vei til Arsenal igjen. For tre måneder siden reiste 22-åringen hjem til Brasil i skam etter å ha blitt avslørt med et falskt portugisisk pass da han landet i London. Overgangen verdt 80 millioner ble kansellert, og han har siden spilt på midtbanen til brasilianske Corinthians. Nå har han blitt lovet et portugisisk pass fordi han har en portugisisk bestefar. Som EU-borger slipper han arbeidstillatelse spesielt for England. - Jeg har holdt kontakten med Arsenal. Jeg har fortalt dem om passet, og avtalen vil definitivt bli fullført, sier Edu til The Mirror. - Arsenal vil fortsatt ha meg, og jeg kan nesten ikke vente på å komme tilbake og spille for dem, sier han. Arsenal støttet Edu gjennom hele prosessen, og hevdet den gangen at de ønsket at situasjonen kunne løses, og at Edu kunne komme tilbake og slutte seg til klubben, skriver SportingLife.

KIKO kan være på vei til Chelsea, hevder det nye nettstedet ZooFootball.com. Den 28 år gamle Atletico Madrid-spissen får lite spilletid i klubben sin, og er tydelig misfornøyd. - Jeg trenger å spille. Jeg har fortalt treneren at jeg ikke kan være tålmodig og vente. Jeg tror jeg kan være til nytte for klubben, men ikke hvis jeg bare får spille de siste 15 minuttene av hver kamp. Jeg vil fortsette å lytte til tilbud. I mellomtiden vil jeg gi alt for Atletico, sier Kiko.

EYAL BERKOVIC tilbringer tida på benken til Celtic, ikke inne på banen der han helst ville vært. Den israelske landslagsspilleren, som ble hentet for 70 millioner fra West Ham, sier han vil bort fra klubben hvis han ikke får spille mer innen nyttår. Han har offentlig kritisert manager Martin O'Neills spillestil for å være for konsentrert om langpasninger. Mest sannsynlig som ny arbeidsgiver er Blackburn, melder Sportal.co.uk. Rovers-manager Graeme Souness uttrykte sin interesse tidligere i sesongen, og Berkovic har sansen for Souness: Jeg har et veldig godt forhold til Graham - han er en svært god manager. Vi er veldig like som personer. Overgangen ble ikke noe av sist, men man vet aldri, kanskje blir den aktuell igjen, sier Berkovic, som blant annet huskes for å ha blitt sparket i hodet av John Hartson på West Ham-trening.

NEWCASTLE og Manchester City er enige om en overgangssum for Newcastles franske forsvarer Laurent Charvet. Summen er forventet å ligge på cirka 20 millioner, og bare den personlige kontrakten gjenstår å forhandle fram. City-leder Chris Bird sier Charvet møter sin eventuelt nye klubb for forhandlinger i dag, skriver Football365.