United kjøper Solskjær-rival

Sir Alex Ferguson har fått klarsignal til å styrke Manchester United-stallen med en ny angriper.

Det kan bety hardere konkurranse for Ole Gunnar Solskjær.

Alex Ferguson bekrefter nå at han vil se seg om etter en ny angriper når overgangsvinduet åpner i januar. Skal klubben til topps i eliteserien og mesterligaen, trengs en ny spiss, mener han.

Gårsdagens kamp i Hellas viste hvor sårbare United er i angrep. Ruud van Nistelrooy var ute med skade, og dessuten ble Solskjær spart på grunn av en ankelskade i trening før kamp. Dermed var det kun Diego Forlan igjen.

Problemet for Ferguson og United er at de fleste superspissene i Europa allerede har spilt i mesterligaen, og dermed ikke vil være aktuell for turneringen med United. Men Ferguson avviser ikke at han vil hente en spiss som kun kan spille seriekamper denne sesongen.

- Vi er litt tynne i angrep. Ser man på listen over stjerneangripere, har de alle spilt europacupfotball denne sesongen, sier Ferguson til

klubbens hjemmeside

.

Ryktene er allerede godt i gang. Diego Tristan (Deportivo La Coruna) og Andrei Sjevtsjenko (Milan) er allerede nevnt. Ingen av dem har spilt i mesterligaen denne sesongen. Også West Hams Paulo Di Canio nevnes fortsatt i engelsk presse.

(NTB-AFP)

<B>ENSOM SPISS:</B> Med skadetrøbbel for både Ole Gunnar Solskjær og Ruud van Nistelrooy, var Diego Forlan Uniteds eneste rene spiss mot Olympiakos i går.