Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United klare for Rooney-samtaler

- Vil ha ham på livstid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I går forhandlet Manchester United fram nye kontrakter for Mikael Silvestre og Ji-Sung Park. Nå er klubben også klar for å forlenge med sin aller største stjerne, Wayne Rooney. Unggutten selv har også uttalt at han kunne ønske seg et lengre samarbeid med United.

- For øyeblikket konsentrer vi oss om det åpne overgangsvinduet, men vi har planer om å snakke med Wayne sier United-direktør David Gill til BBC.

- Det er alltid positivt når en spiller vil forlenge. Det er av både vår og hans egen interesse at han skriver ny kontrakt.

Fergies favoritt?

Rooney er en av verdens beste unge fotballspillere. 20-åringen, som ble kjøpt fra Everton for 27 millioner pund i 2004, ble i løpet av forrige sesong en ekstremt viktig brikke på Alex Fegusons lag.

- Han er en fantastisk fotballspiller. Og han har energien, entusiasmen og viljen til å forbli på topp.

- Vi vil ha ham her på livstid.

Etter å ha mistet flesteparten av gullaget fra andre halvdel av 90-tallet, er Ferguson på god vei til å bygge opp et nytt United. Og skotten anser Rooney som meget viktig i gjenoppbygginga av laget.

GULLGUTTEN:  I motsetning til flere tidligere United-stjerner er Wayne Rooney og Alex Ferguson gode venner. Foto: AP
GULLGUTTEN: I motsetning til flere tidligere United-stjerner er Wayne Rooney og Alex Ferguson gode venner. Foto: AP Vis mer

- Vi har en gruppe gode, unge spillere på laget, og vi vil ha dem sammen i lang tid.

- Wayne er uten tvil en av dem, og jeg er storfornøyd med at han er så innstilit på å bli værende.

  • Din mening: Hvor viktig er Wayne Rooney for United?