United kobles til Bale-overgang

Kan de snappe ham foran nesa på Real?

SAGAEN FORSETTER? Det så ut til at Gareth Bale bare var en signatur unna å bli Real Madrid-spiller. Men i dagens engelske aviser hevdes det både at Tottenham har sagt nei til verdensrekordbudet og at Manchester United kan være aktuelle kjøpere. Foto: Ian Kington, AFP / NTB Scanpix
SAGAEN FORSETTER? Det så ut til at Gareth Bale bare var en signatur unna å bli Real Madrid-spiller. Men i dagens engelske aviser hevdes det både at Tottenham har sagt nei til verdensrekordbudet og at Manchester United kan være aktuelle kjøpere. Foto: Ian Kington, AFP / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): De siste ukene har det sett ut som det bare har vært et tidsspørsmål før Tottenhams Gareth Bale blir klar for Real Madrid for en gigantisk overgangssum.

Søndag kveld skrev engelske medier at klubbene var enige om en overgang verdt over 800 millioner kroner (100 millioner euro). I går dukket det imidlertid opp rapporter om at en annen klubb fortsatt var inne i bildet.

The Sun skriver i dag at Manchester United har fått beskjed om at de må punge ut med nærmere 1,2 milliarder kroner (125 millioner pund) for å kjøpe waliseren.

Manchester United-manager David Moyes ble spurt om Bale-interessen etter gårdagens kamp mot Chelsea. Han svarte noe unnvikende:

- Jeg sa tidlig da jeg fikk jobben at Manchester United alltid vil være interesserte i de beste spillerne, og vi er alltid ute etter å prøve å forbedre laget. Eierne har gitt meg alle muligheter til å hente inn hvem jeg vil, og vi vil fortsette å forsøke å finne de spillerne. Det har vært vanskelig i dette vinduet, men vi ser alltid på de beste spillerne, sa Moyes til Sky Sports etter kampen i går.

Intervjueren forsøkte å fiske etter ytterligere bekreftelse eller avkreftelse på om United faktisk er inne i kampen om Tottenham-stjerna:

- Kan du gi meg litt mer - er du ute etter Bale? spør han Moyes.

- Jeg kan ikke gi deg noe mer, sier skotten og smiler.

Daily Mirror skriver at Tottenhams styreformann Daniel Levy har stoppet overgangen til Real Madrid fordi han mener spanjolene er «arrogante».

Avisa sier Bale har fått beskjed om å pelle seg hjem til London og stille på trening. Waliseren var i Spania i helga, og spilte ikke Spurs-kampen mot Swansea.

IKKE AVVISENDE: Manchester United-manager David Moyes ville ikke utelukke at United er inne i kampen om Gareth Bale. Om de har evnen til å hoste opp summene det snakkes om, er et annet spørsmål. Foto: Jon Super, AP / NTB Scanpix
IKKE AVVISENDE: Manchester United-manager David Moyes ville ikke utelukke at United er inne i kampen om Gareth Bale. Om de har evnen til å hoste opp summene det snakkes om, er et annet spørsmål. Foto: Jon Super, AP / NTB Scanpix Vis mer