Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United kom tilbake to ganger ved Rooney

Ingen av lagene klarte å avgjøre.

 FELT:  Hugo Llrois feller Danny Welbeck og gir United straffespark. Foto: AFP PHOTO/Ian Kington/NTB Scanpix.
FELT: Hugo Llrois feller Danny Welbeck og gir United straffespark. Foto: AFP PHOTO/Ian Kington/NTB Scanpix. Vis mer

Tottenham - Manchester United 2-2 (1-1)

(Dagbladet): Tottenham har ikke slått Manchester United hjemme siden 2001. Det så ikke ut til å påvirke Spurs-spillerne fra start av.

Kun et dårlig touch av Kyle Walker hindret en Tottenham-mulighet i starten av kampen. Den feilen skulle derimot Kyle Walker gjøre opp for seg.

Paulinho ble felt på 18 meter og nevnte Walker gjorde seg klar. Høyrebacken sendte avgårde en bakkesuser. United-muren hoppet og skuddet gikk dermed forbi en utspilt David de Gea.

Men Walker spilte også en av hovedrollene ved en scoring i den andre enden. Phil Jones sendte avgårde et strålende innlegg. Walker var uheldig og la ballen perfekt tilrette for Wayne Rooney, som hadde en enkel oppgave med å sette ballen i mål.

Det resultatet sto seg til pause.

Sandro-suser Tottenham har slitt med å score denne sesongen. Kun i én ligakamp har London-laget scoret mer enn en gang. Det var før fjoårets ligamester kom på besøk.

Sandro har slitt mye med skader de siste årene. I dag fikk han vist hva han er god for når han er skadefri. Brasilianeren lurte bort Tom Cleverley og dunket ballen opp i det lengste krysset. En fantastisk scoring av Spurs-spilleren.

Jubelscenene på White Hart Lane varte ikke lenge. Danny Welbevk luktet en ball i bakrommet og United-spissen rakk å touche ballen før Hugo Lloris feltet han.

Straffen satte Wayne Rooney sikkert i mål. United-spissen er inne i en voldsomt god periode. I midtuka hadde han fire målgivende pasninger da de røde smadret Bayer Leverkusen.

Og forrige helg var han involvert i begge Uniteds scoringer mot Cardiff City. Forrige gang Rooney spilte en Premier League-kamp uten å ha verken mål eller assist, var 5. oktober. Da tapte United 2-1 borte mot Sunderland.

Rooneys åttende scoring for året holdt til å sikre ett poeng. Noe ingen av lagene vil være særdeles fornøyd med. Dette var en kamp hvor begge lagene trengte tre poeng.

Tottenham presset på i sluttminuttene, men United forsvarte seg godt.

 HØYT OPPE:  Kyle Walker jubler etter å ha scoret 1-0-målet mot Manchester United. Foto: AP Photo/Sang Tan/NTB Scanpix.
HØYT OPPE: Kyle Walker jubler etter å ha scoret 1-0-målet mot Manchester United. Foto: AP Photo/Sang Tan/NTB Scanpix. Vis mer