United-komet i krangel med van Persie på trening

- Det har blåst ut av proporsjoner.

 I KRANGEL:  Robin van Persie og  Memphis Depay. Foto: NTB Scanpix
I KRANGEL: Robin van Persie og Memphis Depay. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet):  Det er fotballkrise i Nederland om dagen. Laget som vant bronsefinalen i VM 2014, må ha hjelp for å kvalifisere seg til neste års EM i Frankrike.

Tyrkia vil sikre tredjeplassen i gruppe A hvis det blir poeng hjemme mot EM-klare Island tirsdag. Da vil Nederland havne på fjerdeplass i gruppa og gå glipp av sitt første mesterskap siden VM i 2002.

Bråk En gedigen skuffelse, og nå ulmer det i den mektige fotballnasjonen. For et lag bestående av flere superstjerner, er nok realiteten beintøff å håndtere.

Og nå har en situasjon mellom United-komet Memphis Depay og den tidligere United-spilleren Robin van Persie fått internasjonal oppmerksomhet.

De to var involvert i en krangel på trening under samlingen.

Begge ville ha ballen, og ingen ga seg i det som etter hvert utviklet seg fra en diskusjon til en krangel. Det bekrefter landslagssjef Danny Blind (som er faren til United-spiller Daley Blind) til den nederlandske avisa De Telegraaf.

Samtidig slår han tilbake mot ryktene etter hendelsen:

- Situasjoner som dette skjer ofte.  Noen ganger har spillerne forskjellig oppfatning av det som skjer på trening. Det var det som skjedde her også, og nå er det over, sier han i intervjuet som blant annet er gjengitt i Manchester Evening News.

Tøff start Det har vært en tung tid for Robin van Persie etter overgangen til Fenerbache. Han la bak seg noen eventyrlige sesongen i Manchester United, men tida i Tyrkia har vært tung.

Han har knapt spilt fotball, og det påvirker også humøret:

- For å være ærlig, så er jeg ikke lykkelig for øyeblikket. Jeg var ikke glad for å starte på benken. Jeg er helt frisk og fysisk i veldig bra form og kan spille 90 minutter. Den eneste svaret jeg kunne gi var det jeg ga: Å hjelpe laget til seier, sa spissen tidligere i høst.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram