BOM: Dimitar Berbatov bommet på åpent mål mot Sunderland. 29-åringen synes han har gjort det helt greit i United. Foto: REUTERS/Nigel Roddis
BOM: Dimitar Berbatov bommet på åpent mål mot Sunderland. 29-åringen synes han har gjort det helt greit i United. Foto: REUTERS/Nigel RoddisVis mer

- United kommer til å kjøpe en ny spiss

Berbatov forstår kritikken.

||| (Dagbladet): Dimitar Berbatov fortalte i går at han er ferdig på det bulgarske landslaget.

29-åringen ønsker nå å satse bare på Manchester United, han ble for sliten av å spille både for klubb- og landslag.

Muligens forbereder den tidligere Tottenham-angriperen seg på enda hardere konkurranse i United. Bulgareren tror nemlig serietoeren kommer til å handle i sommer.

- Jeg er sikker på at United vil kjøpe en ny spiss. Men jeg er her, og det er viktig, sier Berbatov ifølgte The Guardian.

Han nettet 12 seriemål sist sesong, ni året før. Berbatov forstår at enkelte fansen er misfornøyde, fordi han kostet over 300 millioner kroner.

- Det ble brukt mye penger på meg, og folk forventet det hinsidige. Det kunne vært verre og det kunne ha vært bedre i de to sesongene siden jeg kom. Jeg har hatt mine øyeblikk, sier Berbatov og ramser opp:

- Jeg er ligamester og har vunnet ligacupen. Folk hadde store forventninger fordi det ble brukt store penger på meg. Ingen av oss vet hva som skjer det tredje året.

Han har tidvis slitt benken, når United bare har brukt Wayne Rooney på topp. Samtidig har han fått tøff kritikk i britisk presse.

- Bare en svak person blir påvirket av det. Jeg er lykkelig, tro meg. Jeg viser kanskje ikke følelser, men jeg er virkelig lykkelig fordi jeg er i den største klubben i verden.