United krangler om Barthez-penger

Fabien Barthez er så godt som klar for Manchester United. I dag blir han verdens dyreste keeper dersom franskmannen og United blir enige om hvem som skal betale Monaco 50 mill. kroner ekstra.

I går skulle egentlig United presentert sitt 134 millionerskjøp på Old Trafford. 28-årige Barthez besto legetesten, lagene var enige om overgangssum og Frankrike-keeperen hadde forhandlet fra saftige lønnsbetingelser.

Men da steilet plutselig United-styret, med det resultatet at Barthez fortsatt er i Manchester i dag.

Problemet er at Barthez' fikk 50 mill. kroner av Monaco da han skrev under en ny kontrakt sist sommer. Pengene vil fyrsteklubben ha tilbake, og Barthez henviser til Manchester United - som synes keeperen skal betale sjøl.

Trolig forsvinner de økonomiske problemene, for Manchester United-manager Alex Ferguson er mektig i klubben. Og han etterlater ingen tvil når han snakker om sin nye keeper.

- Det første jeg la merke til med Fabien er at han var en fremragende keeper. men han er en personlighet også. Han hopper og spretter akkurat som Schmeichel, og vi håper at han kan påvirke laget like mye også, sier Sir Alex.

Barthez fikk en ekstra dags permisjon fra Frankrikes EM-leir i går, og innen i kveld blir det avklart om Barthez blir verdens dyreste keeper.

- Vi fortsetter diskusjonene med både klubben og spilleren. Forhandlingene fortsetter, sier United-talsmann Peter Kenyon.