Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United kvitter seg med trener: - Overraskende

Emilio Alvarez er ferdig i Manchester United. Timingen overrasker.

FERDIG: Emilio Alvarez som her står med Ole Gunnar Solskjær er ferdig i klubben. Foto: Ben STANSALL / AFP /NTB Scanpix
FERDIG: Emilio Alvarez som her står med Ole Gunnar Solskjær er ferdig i klubben. Foto: Ben STANSALL / AFP /NTB Scanpix Vis mer

Manchester Uniteds keepertrener Emilio Alvarez er ikke lenger er en del av trenerapparatet.

«Manchester United bekrefter at Emilio Alvarez forlater klubben», heter det i en uttalelse fra Manchester United.

- Jeg vil takke Emilio for all hjelpen hans og det harde arbeidet han har gjort siden jeg returnerte til klubben. Vi ønsker ham alt godt for framtida, sier Ole Gunnar Solskjær ifølge The Telegraph.

Treneren til David de Gea og de andre keeperne har jobbet i Manchester United siden 2016, og jobbet også med de Gea i Atlético Madrid.

De Gea viste svak form forrige sesong, noe som førte til kritikk og spørsmål om keepertrenerens metoder. Forholdet mellom Alvarez og de andre keeperne i klubben skal også ha kjølnet.

Solskjær hentet i juni inn den tidligere akademitreneren Richard Hartis som keepertrener, noe som ble sett på som negativt for Alvarez.

Spanjolen skal ha informert resten av støtteapparatet om at han dro forrige uke, og tok farvel med dem fredag, skriver Daily Mail.

Manchester Evening News-journalist Samuel Luckhurst mener timingen på avskjeden er «overraskende», siden de Gea nylig skrev under på en ny fireårskontrakt med de røde.

Det var de Gea som ønsket å jobbe med Alvarez da sistnevnte ble hentet i 2016.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling