Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United leder 2-1

Manchester United har grepet om gullet med 2-1 ledelse over Liverpool på Anfield Road. Arsenal holder følge og leder 2-1 over Tottenham. Chelsea har gått opp til 1- 0.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dennis Irwin scoret Manchester Uniteds andre mål på straffespark et kvarter ut i annen omgang. Det var Dwight York som først sendte United til en foreløpig liga-ledelse første omgangens 22. minutt, etter et nydelig innlegg fra David Beckham. York vant duellen om ballen og headet i mål. Men Liverpool har ikke gitt opp, noe Jamie Redknapp viste ved å redusere med straffespark etter 25 minutter i annen omgang.

Arsenal holder tritt

På White Hart Lane i London kjemper rivalen Arsenal mot Tottenham. Laget leder 2-1. 1-0 målet kom etter 17 minutter da midtbanespilleren Emmanuel Petit scoret. Spissen Nicolas Anelka kvitterte for det andre målet etter nok en usøkt pasning fra Dennis Bergkamp. Mot slutten av omgangen sendte Darren Anderton Tottenham inn i kampen igjen.

Chelsea

Chelsea klarte å gjøre jobben i annen omgang med et mål av Gustavo Poyet. Etter 45 minutter var stillingen 0-0 mot Leeds, trener Gianfranco Vialli er sikkert lettet over scoringen. Det er vinn eller forsvinn for London-laget.

Hard kamp

Innspurten i Premier League er sparket i gang. Akkurat nå kjemper Manchester United , Chelsea og Arsenal om ligagullet. Arsenal troner på ligatoppen med 72 poeng før kveldens kamp, men Manchester er hakk i hæl med 71 poeng og en mindre spilt kamp. Chelsea henger på med 68 poeng.

I den fjerde Premier League kampen har Derby tatt ledelsen ved Beck, det står nå 2-1 til Derby over Leicester.

Dagbladet: på nettet følger kampen.