TAKKER FOR SEG? Eden Hazard flørter med andre klubber om dagen. Foto: Reuters / Andrew Couldridge / NTB Scanpix
TAKKER FOR SEG? Eden Hazard flørter med andre klubber om dagen. Foto: Reuters / Andrew Couldridge / NTB ScanpixVis mer

United-legende slakter Hazard etter klubb-flørt: - Det er helt latterlig

Forstår ikke belgierens holdninger.

(Dagbladet): Eden Hazard har gått fra å være en av Premier Leagues aller beste spillere til å bli en parentes i ligaen på noen få måneder. Det har heller ikke blitt stort bedre etter at José Mourinho forlot Stamford Bridge.

Belgieren har blitt linket til andre klubber denne sesongen, og man blir ikke overrasket om midtbanespilleren forlater Chelsea til sommeren.

Før møtet med franske PSG uttalte Hazard til franske Le Parisien at det ville bli «vanskelig» å si nei til PSG dersom det kom et tilbud.

Den kommentaren har blant annet fått Manchester United-legende Roy Keane til å se rødt.

- Jeg forstår ikke disse spillerne, han signerte en femårskontakt i fjor, da vi så hvor utrolig han var.. og så kommer han ut med alt dette tullet samme dag som det er storkamp, sier Keane på ITVs Champions League-sending, gjengitt av Daily Mail.

Bortskjemt gutt Iren var ikke redd for å fortelle hva han mente da han var aktiv, og er klar på hva han hadde gjort dersom Hazard spilte på United i glansdagene.

- Dersom han var min lagkamerat ville jeg sparket ham opp og ned treningsfeltet. Noen av de eldre spillerne må ta tak i ham. Han er en talentfull gutt, men holdningene hans er de samme som hos en bortskjemt gutt. Det er helt latterlig, sier Keane.

Keane får støtte av tidligere Chelsea-manager Glenn Hoddle, som ikke skjønner at Hazard flørter med PSG som er totalt overlegne i hjemlig liga.

BORTSKJEMT: Roy Keane mener Eden Hazard oppfører seg som en bortskjemt unge. Foto: Michael Zemanek/BPI/REX Shutterstock/NTB Scanpix
BORTSKJEMT: Roy Keane mener Eden Hazard oppfører seg som en bortskjemt unge. Foto: Michael Zemanek/BPI/REX Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

- Dersom han vil dra tilbake til en klubb som vinner ligaen med 30 poeng hvert år, så utfordrer han ikke seg selv som spiller. Det er det som skuffer meg, sier Hoddle.

Hazard signerte i februar i fjor en avtale som strekker seg til sommeren 2020. Likevel utelukker ikke 25-åringen en overgang til den franske hovedstadsklubben.

- Må komme i form Chelsea-manager Guus Hiddink ba Hazard passe seg da han møtte pressen i forkant av kampen mot PSG.

- Vel, han (Hazard) har en kontrakt som han forlenget. Men først og fremst må han komme seg i form og vise at han er en klassespiller, fastslo Hiddink ifølge The Telegraph.

Hiddink skjønner også lite av at en spiller av Hazards kaliber ønsker seg til fransk fotball.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram