Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ordkrig mellom Scholes og Mourinho

United-legenden og Mourinho i full ordkrig: - Han kommenterer ikke, han kritiserer

Paul Scholes er knallhard når Manchester United underpresterer. Jose Mourinho mener han ikke gjør seg noe særlig som ekspert.

LEI: Jose Mourinho er ikke så begeistret for Paul Scholes. Foto: Matt West/BPI/REX/Shutterstock
LEI: Jose Mourinho er ikke så begeistret for Paul Scholes. Foto: Matt West/BPI/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Manchester United-manager Jose Mourinho har aldri vært en mann som ikke sier det han mener. Som blant annet da han lite ydmykt døpte seg selv til «the special one».

Nettopp det at han alltid sier det han mener har også skapt en del trøbbel for portugiseren. Han har brukt store summer på bøter han har fått av Det engelske fotballforbundet, for å ha slengt med leppa.

Nå er det tidligere United-spiller - 499 kamper, elleve ligatitler og to Champions League-seiere - Paul Scholes - som får føle på portugiserens vrede.

Langer ut

Jose Mourinho har nemlig sett seg lei på at Scholes klager på United som fotballekspert på tv.

KRITISK: Paul Scholes.
KRITISK: Paul Scholes. Vis mer

Scholes uttalte nylig at blant andre Paul Pogba bare «rusler seg gjennom kampene». I seieren mot Everton første nyttårsdag strålte derimot franskmannen, og Mourinho svarte slik:

- Det eneste han gjør er å kritisere. Han kommenterer ikke, han kritiserer, og det er to forskjellige ting. Ikke alle kan være like fenomenal som han var. Paul gjør sitt beste hele tiden. Noen ganger spiller han bra, andre ganger ikke.

- Det er ikke Pauls feil at han tjener mye mer enn Paul Schoes. Slik er bare fotballen, sier Mourinho til ESPN.

STORSPILTE: Paul Pogba. Foto: Robbie Stephenson/JMP/REX/Shutterstock
STORSPILTE: Paul Pogba. Foto: Robbie Stephenson/JMP/REX/Shutterstock Vis mer

Ordkrig

Men portugiseren slipper ikke sarkasmen der.

- Jeg tror de eks-spillerne som kritiserer klubben ville elsket å være her. Men det er et problem jeg ikke kan hjelpe dem med. Hvis Scholes en dag bestemmer seg for å bli manager, håper jeg at han kan klare 25 prosent av den suksessen jeg har gjort.

Han fortsetter:

- 50 prosent er 12,5 trofé. 25 prosent er rundt seks trofeer. Jeg tenker at om han er på 25 prosent, kommer han til å være ganske fornøyd.

Men han har også gode ord å si om United-legenden.

- Scholes går inn i historien som en fenomenal fotballspiller, men ikke en fenomenal fotballekspert. Jeg foretrekker å se på ham som den fantastiske spilleren som ga så mye til en klubb jeg er stolt av å representere.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!