Gary Neville langer ut mot Manchester Uniteds klubbledelse

United-legendene til angrep på klubben: -Mistet verdier bygd opp over 100 år

De to tidligere Manchester United-heltene Rio Ferdinand og Gary Neville kommer med krass kritikk mot klubbens ledelse etter tapet mot West Ham.

KRITISERER: Gary Neville er misfornøyd etter at Manchester United har startet sesongen haltende. Foto: NTB Scanpix
KRITISERER: Gary Neville er misfornøyd etter at Manchester United har startet sesongen haltende. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sju kamper inn i Premier League-sesongen har Manchester United like mange seire som tap i ligaen. Ni poeng er luka opp til de tabell-førende erkerivalene Manchester City og Liverpool.

Igjen er José Mourinho i trøbbel i sin tredje sesong hos en storklubb. Det har skjedd før, både i Real Madrid, Inter og Chelsea (to ganger). Portugiseren krangler med lagets største stjerne i Paul Pogba og har ikke funnet et system som får det beste ut av mannskapet sitt så langt denne sesongen.

- Du er nødt til å sørge for at det er harmoni i spillertroppen. Det går ikke bare på Jose. Det går begge veier og spillerne er nødt til å gå ut og spille. Hardt arbeid er det som kreves, det endrer seg aldri, sier Rio Ferdinand i sin ekspertrolle hos den britiske tv-kanalen BT.

Også Lars Morten Olsen, som er redaktør i det norske supporterbladet United-Supporteren mener Mourinho famler litt etter rett løsning om dagen.

- Han har kjørt noen forskjellige oppstillinger og formasjoner. Det kan se ut som han fortsatt ser etter den riktige løsningen, sier Olsen.

- Spillet og resultatene er for dårlige for en klubb som Manchester United som har vært vant til å være helt der oppe, gjennom hele Premier League-historien, men også før det, sier Arne Scheie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer