Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United-legender slakter klubben: - Det er flaut

Scholes, Ferdinand og Owen nådeløse.

- FLAUT: Tidligere United-stjerne Rio Ferdinand mener det er flaut at United røk ut av Champions League. Foto: AFP PHOTO / JOHN MACDOUGALL
- FLAUT: Tidligere United-stjerne Rio Ferdinand mener det er flaut at United røk ut av Champions League. Foto: AFP PHOTO / JOHN MACDOUGALL Vis mer

(Dagbladet): At Manchester United i går røk ut av Champions League, er intet annet enn skuffende for storklubben.

Sett den stolte historien og pengebruken de siste par årene, hadde mange forventet at de skulle ta seg videre fra en såpass svak gruppe, der de bare har vunnet to av seks mulige.


 

Både Rio Ferdinand, Paul Scholes og Michael Owen var en del av britiske BT Sports ekspertpanel i går. De var nådeløse i slakten etter kampen:

- De bruker 250 millioner pund og klarer ikke å kvalifisere seg fra en sjokkerende dårlig gruppe. Det er et større sjokk når du er overrasket. Uansett hvilke lag Wolfsburg og PSV møter, blir de slått ut i neste runde, sier Scholes ifølge BBC.

- Flaut Manchester United er bare tre poeng bak serielederen i ligaen, men de siste par ukene er det et tannløst lag vi har sett i liga og Champions League. I går røk de altså ut av mesterligaen, og må nøye seg med Europa League.

NÅDELØSE: Rio Ferdinand og Paul Scholes er klare på at det Manchester United viser akkurat nå, ikke er godt nok. Foto: AP Photo/PA, Martin Rickett
NÅDELØSE: Rio Ferdinand og Paul Scholes er klare på at det Manchester United viser akkurat nå, ikke er godt nok. Foto: AP Photo/PA, Martin Rickett Vis mer

- Det er flaut. Da jeg spilte i laget, var det flaut å spille i Europa League. Da ville du ikke engang forlate huset og gå rundt i Manchester. Folk ville se på degog tenke at du ikke er god nok, sette spørsmålstegn ved deg som individ og som del av et lag, sier Rio Ferdinand.

- Man må se kritisk på det nå. Det er ingen fart eller kraft. Spillerne ser rundt på hverandre heller enn å bære hverandre fram.

Også Michael Owen går langt i å kritisere klubbens overgangsstrategi.

- Rafael, Nemanja Vidic, Jonny Evans, Patrice Evra, Nani, Shinji Kagawa, Robin van Persie, Javier Hernandez, Adnan Januzaj og Danny Welbeck ville alle vært gode nok for dette laget, sier den tidligere Liverpool- og United-spilleren.

Lang skadeliste I helga venter Bournemouth i Premier League. United har to uavgjort på rad mot antatt svakere motstand. I helga sluttet Chris Smalling og Matteo Darmian seg til det som bare er ei stadig voksende skadeliste.

Samtidig som Luke Shaw og Antonio Valencia er ute med langtidsskade, er både Phil Jones, Marcos Rojo, Ander Herrera, Morgan Schneiderlin og Wayne Rooney skadet.

Louis van Gaal innrømmet overfor klubbens hjemmesider at det ikke så lyst ut for de to som ble skadet i går, foran helgas kamp:

- Jeg vet ikke om de blir klare til da, men vanligvis er de ute på lørdag, sier van Gaal.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media