United litt for raske på avtrekkeren

Supertalentet Aaron Ramsey (17) er nemlig ønsket av flere.

(Dagbladet.no) En del av fotballsommeren innebærer - enten du liker det eller ikke - overgangsrykter, grunnløse spekulasjoner og feilinformering.

Manchester United har ingen planer om å forholde seg i ro i sommer, selv om de er ferske serie- og Champions League-mestere. Sir Alex Ferguson vet av erfaring at det som var godt nok i år, ikke nødvendigvis er godt nok neste år.

Derfor har rødtrøyene kastet beundrende blikk på supertalentet Aaron Ramsey (17) i Cardiff.

Tre bud

- Manchester United har kommet til enighet med Cardiff City om en overgangssum for Aaron Ramsey og det som gjenstår er de personlige betingelsene og en medisinsk test, sier en ikke navngitt talsperson i MUFC til klubbens hjemmeside.

Men dette stemmer ikke helt, ifølge Cardiff.

Waliserne skriver nemlig på sin nettside at de ikke har kommet til enighet om en avtale med noen klubber ennå.

- Vi kan bekrefte at vi har mottatt formelle bud fra tre toppklubber i Premier League og at Aaron har fått tillatelse til å snakke med to av dem. En av disse klubbene er Manchester United, men ingen avtale er klar ennå, skriver klubben i en presisering.

United litt for raske på avtrekkeren

Arsenal og Liverpool

Ifølge BBC har trolig United levert inn et bud på rundt 50 millioner kroner.

En av de andre klubbene som skal ha levert inn et bud Cardiff finner akseptabelt er Arsenal - og Liverpool er ifølge Sky Sports tredjeklubben.

Dermed er det duket for en skikkelig krig mellom de to storklubbene - det er United og Arsenal som har fått tillatelse til å prate med ham - om 17-åringens signatur. Og både Sir Alex Ferguson og Arsene Wenger er to herremenn som har vært flinke til å overtale talenter før.

Det forrige walisiske stortalentet, Gareth Bale, valgte imidlertid Tottenham framfor toppklubbene i Premier League.

Nå er det knyttet stor spenning til hvilket valg Ramsey ender på.

Den walisiske 17-åringen er spådd en lysende karriere. Han spilte 22 kamper for Cardiff denne sesongen - og scoret to mål.

ETTERTRAKTET 17-ÅRING: De engelske storklubbene ligger langflate etter Aaron Ramsey. Her fra FA-cupfinalen mot Portsmouth, som endte med Cardiff-tap. Foto: AP
ETTERTRAKTET 17-ÅRING: De engelske storklubbene ligger langflate etter Aaron Ramsey. Her fra FA-cupfinalen mot Portsmouth, som endte med Cardiff-tap. Foto: AP Vis mer
VIL HA RAMSEY: Sir Alex Ferguson prøver å hente Aaron Ramsey til Manchester United.
ER INTERESSERT: Arsene Wenger kjøper nesten utelukkende unge spillere - som han foredler i Arsenal.