Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United lover Heinze kamptrening

- Vil bli klar til VM, lover Ferguson.

• Mål, lagoppstillinger og fakta direkte fra 20.45: db.no/live

(Dagbladet.no): Den argentinske venstrebacken Gabriel Heinze spilte seg inn i United-hjertene i sin første sesong for klubben.

Den andre sesongen bråstoppet sist september da han skadet korsbåndet mot Villareal.

I kveld er han trolig på benken når United tjuvstarter helgas Premier League-runde mot Sunderland på Old Trafford.

- Jeg tror Gabriel starter på benken. Han har trent godt og vi kunne ikke ønsket oss mer fra ham, skryter Alex Ferguson på klubbens nettside.

Lover matching

United-manageren ønsker å hjelpe backen sin å kvalifisere seg for Argentinas tropp til VM i Tyskland.

- Problemet for ham er at vi kun har fem kamper igjen, og Mikael Silvestre har vært i helt fantastisk form. Men vi vil gi ham kamper og sjansen til å imponere Argentinas trener og det medisinske støtteapparatet, til å vise dem at han er klar for VM, sier Ferguson.

TILBAKE I DAG? Gabriel Heinze kan slippe til mot Sunderland i kveld. Her fra kampen mot Newcastle og Shola Ameobi i august, før Heinze ødela korsbåndet i september. Foto: EPA/Scanpix
TILBAKE I DAG? Gabriel Heinze kan slippe til mot Sunderland i kveld. Her fra kampen mot Newcastle og Shola Ameobi i august, før Heinze ødela korsbåndet i september. Foto: EPA/Scanpix Vis mer

Han vet at Heinze, som fyller 28 år på onsdag, er i perfekt alder for å prestere i et VM. Og sjefen sjøl er trygg på at Heize vil holde mål.

- Etter å sett ham på trening, vil han helt sikkert være klar for en stor konkurranse om en måneds tid, garanterer Alex Ferguson.

Ingen Solskjær

Ole Gunnar Solskjær friskmeldte seg i forkant av dagens kamp, men er ikke med i troppen til kveldens kamp slik den er gjengitt blant annet på Premier Leagues offisielle nettside.

Louis Saha fikk en skade på trening tidligere i uka, men er med i troppen i kveld.

- Han kan være på benken mot Sunderland, og han vil helt sikkert være frisk til mandag, sier Ferguson.

Manchester United møter Tottenham på mandag.

United lover Heinze kamptrening
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling