United lover Heinze kamptrening

- Vil bli klar til VM, lover Ferguson.

• Mål, lagoppstillinger og fakta direkte fra 20.45: db.no/live

(Dagbladet.no): Den argentinske venstrebacken Gabriel Heinze spilte seg inn i United-hjertene i sin første sesong for klubben.

Den andre sesongen bråstoppet sist september da han skadet korsbåndet mot Villareal.

I kveld er han trolig på benken når United tjuvstarter helgas Premier League-runde mot Sunderland på Old Trafford.

- Jeg tror Gabriel starter på benken. Han har trent godt og vi kunne ikke ønsket oss mer fra ham, skryter Alex Ferguson på klubbens nettside.

Lover matching

United-manageren ønsker å hjelpe backen sin å kvalifisere seg for Argentinas tropp til VM i Tyskland.

- Problemet for ham er at vi kun har fem kamper igjen, og Mikael Silvestre har vært i helt fantastisk form. Men vi vil gi ham kamper og sjansen til å imponere Argentinas trener og det medisinske støtteapparatet, til å vise dem at han er klar for VM, sier Ferguson.

TILBAKE I DAG? Gabriel Heinze kan slippe til mot Sunderland i kveld. Her fra kampen mot Newcastle og Shola Ameobi i august, før Heinze ødela korsbåndet i september. Foto: EPA/Scanpix
TILBAKE I DAG? Gabriel Heinze kan slippe til mot Sunderland i kveld. Her fra kampen mot Newcastle og Shola Ameobi i august, før Heinze ødela korsbåndet i september. Foto: EPA/Scanpix Vis mer

Han vet at Heinze, som fyller 28 år på onsdag, er i perfekt alder for å prestere i et VM. Og sjefen sjøl er trygg på at Heize vil holde mål.

- Etter å sett ham på trening, vil han helt sikkert være klar for en stor konkurranse om en måneds tid, garanterer Alex Ferguson.

Ingen Solskjær

Ole Gunnar Solskjær friskmeldte seg i forkant av dagens kamp, men er ikke med i troppen til kveldens kamp slik den er gjengitt blant annet på Premier Leagues offisielle nettside.

Louis Saha fikk en skade på trening tidligere i uka, men er med i troppen i kveld.

- Han kan være på benken mot Sunderland, og han vil helt sikkert være frisk til mandag, sier Ferguson.

Manchester United møter Tottenham på mandag.

United lover Heinze kamptrening