United lover hevn på Wembley

Manchester United-sjef Alex Ferguson er revansjesulten foran Charity Shield på Wembley søndag. - Vi likte ikke å tape ligatittelen, og vi har tenkt å gjøre noe med det, sier Ferguson.

Charity Shield spilles alltid uka før ligastart. Vanligvis mellom ligamester og Fa-cupmester. I år får United plass på grunn av Arsenals dobbeltgull i mai.

Slik veldedighet liker United dårlig. Og Ole Gunnar Solskjær og co. har planer om å vise at Arsenal ikke får det like lett denne sesongen.

Nervekrigen er i gang og første leksjon gis på Wembley søndag.

- En slik kamp er alltid viktig for prestisje og ære. Den spilles på Wembley, der alle gjerne vil prestere noe ekstra - og vinne. sier Ferguson.

Som vanlig sender Ferguson stikkpiler til motstanderen. Ifølge skotten var det ikke bare Arsenals fortjeneste at gullet havnet på Highbury i vår.

- Vi kastet bort sjansen vår. Skader og noen uheldig bortekamper ødela for oss, sier Ferguson.

Selv med mesterligakvalifisering førstkommende onsdag tar Manchester United kampen på blodig alvor. Han sammelikner United med en skadd løve.

- Vi er dårlige tapere, og vi nyter ikke å være det. Nå har vi sjansen, og jeg kan love et stormløp mot Arsenal fra oss, sier Ferguson.

  • Eneste usikkerhetsmoment hos Manchester-laget er skandaleomsuste David Beckham. Spice-vennen sliter med en liten skade, og spiller trolig ikke sin første kamp på engelsk jord - etter VM - før onsdag. Og da på et vennligsinnet Old Trafford.