Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- United må gjøre det bedre

PSG lar ikke Ronaldinho forsvinne til Old Trafford på billigsalg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går kveld sendte Manchester United sitt første bud til Paris. Det ble returnert med en verbal kaktus.

- Manchester United har nå bekreftet interessen i Ronaldinho og har gitt oss et bud vi har avslått. Hvis de vil ha ham må de gjøre det bedre enn dette. Nå vet de hva de kan regne med, sier PSG-president Francis Graille til Daily Mirror.

Ifølge avisa var Ronaldinho-budet på lusne 140 mill. kroner. Tidligere har franskmennene nærmest ertet United med at de må hoste opp over 370 mill.

- Jeg er sikker på at Manchester United kommer med et nytt bud. Det er viktig at vi lar klubbene finne en løsning, sier Ronaldinhos agentbror Roberto Assis.

Samme bror sier nesten hver dag at en avtalen snart er på plass. Men det drøyer og drøyer.

Grunnen er trolig at PSG har fått tilført penger fra eieren Canal Plus. Dermed har de råd til å beholde sin største stjerne.

Og Graille hevdet tidligere i uka at Real Madrid har tilbud over 320 mill. kroner, med en gunstig klausul som lar brasilianeren spille i PSG enda en sesong.

  • Dagens lyspunkt for United: Eric Djemba-Djemba er i Manchester for legeundersøkelse. Midtbanespilleren fra Nantes koster 35 mill. kroner og blir trolig presentert i rødt i morgen.(Dagbladet.no)
ETTERTRAKTET:</B> Ronaldinho vet ennå ikke hvor han spiller fotball til høsten.