United må trekke Deportivo

I vår brakk Aldo Duscher foten til David Beckham. Nå er det sikkert at de møtes igjen i Champions League - før trekningen er foretatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Trekningen til mellomrunden i Champions League skjer først i morgen kl. 11.30. Men på grunn seedingen og Uefas regelverk er det allerede klart at Manchester United er nødt til å havne sammen med Deportivo la Coruna, melder

Sky Sports.

For Arsenals del er det helt sikkert at de møter Roma, og et spansk storlag.

Bakgrunnen er at Uefa deler lagene i fire seedingsgrupper. Manchester United er i gruppe 1, sammen med Real Madrid, Barcelona og Valencia.

Deportivo kommer i Uniteds gruppe fordi de ble toer i sin gruppe, og fordi Uefa har bestemt at lag fra samme land ikke kan havne i samme pulje.

Også ifjor ble det et spansk-engelsk møte i Champions League, og det var nettopp da argentinske Duscher ødela foten til Beckham i en takling på Old Trafford.

Newcastle kom seg videre på overtid i går, og får nye tøffe oppgaver i mellomspillet. Bobby Robsons menn havner i gruppe med et av Milan-lagene, pluss et spansk og tysk lag.

  • Dagbladet.no følger trekningen direkte kl. 10.30 i morgen.
<B>FOTROTBRUDDET:</B> Etter en takling av Duscher ryker fotrotbladet til David Beckham - og hele England var på styr fram til det ble klart at United-spilleren kunne reise til VM.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer