- United MÅ vinne Champions League

- Manchester United må vinne Champions League igjen om vi skal holde vår posisjon i verdensfotballen, sier Ole Gunnar Solskjær.

Les også:

- Vi vinner Champions League

Solskjærs sene scoring sikret United Champions League-tittelen etter seier over Bayern München i 1999. Onsdagens mellomrundekamp mot tyskerne går uten en ankelskadd Solskjær.

Men 1999-seieren er den eneste United har i Champions League under ledelse av skotten Alex Ferguson. Sju ganger har de prøvd.

Og én tittel er ikke nok for ambisiøse Solskjær.

- For å bli ranket som nummer én trenger vi å vinne igjen. Vi har vunnet én gang, men vi vil ikke bli husket som «laget som vant én gang». sa 29-åringen til MUTV tirsdag.

- Real Madrid har vunnet den en rekke ganger. Barcelona har klart det. Ajax har klart det en par ganger, og det samme har Juventus, sa Solskjær.

Vil doble

Den eneste gangen United har vunnet noe stort i Europa ved siden av tittelen i 1999, var i 1968, da laget seiret i serievinn ercupen.

Nyere historie vil gjenta seg selv i Manchester når Bayern München kommer på nytt besøk onsdag. United-seier vil gi laget til Sir Alex plass i kvartfinalen i mesterligaen for sjette året på rad.

Solskjær er ikke enig med dem som mener at en eventuell europeisk tittel vil gjøre opp for bom i Premier League.

- Hvis vi skulle vinne Champions League, men ikke serien, så vil det fremdeles være en stor skuffelse. Jeg vil ikke at noen andre skal seriemester. Det er grådig tenkt av meg, men jeg vil ikke at andre skal vinne. Den gleden vil jeg ha selv, sa Solskjær og skaffet seg muligens et par nye fans i Manchester-området i samme slengen.

(NTB-AFP)