United-Magnus med straffemiss foran 25 000

Liverpool vant juniorfinalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Ole Gunnar Solskjær er ikke den eneste nordmannen i Manchester United. Magnus Eikrem (16) har allerede debutert for reservelaget, og torsdag kveld spilte han den siste av to finalekamper mot Liverpool i ungdomscupen.

FA Youth Cup-finale

Manchester United - Liverpool 0-1(2-2 sammenlagt, 3-4 på straffer)

0-1: Robbie Threlfall (56)

Manchester United hadde et lite favorittstempel etter å ha vunnet 2-1 på Anfield i den første kampen.

Men flesteparten av de 24 347 tilskuere på Old Trafford måtte gå skuffet hjem, etter at Liverpool avgjorde på straffekonk.

Der var Magnus Eikrem én av to United-spillere som misset. Han viste imidlertid stor mental styrke ved å ta ansvar fra krittmerket, som den første av United-juniorene.

Ifølge Manchester Uniteds hjemmeside ble Eikrem byttet inn to minutter før full tid, da Liverpool ledet 1-0 etter mål av Robbie Threlfall i det 56. minutt.

Med reglene som brukes blant annet i europacupene ville det resultatet likevel holdt for United, som i så fall ville vunnet på bortemålsregelen.

Her ble det i stedet spilt ekstraomganger, hvor Eikrem gjorde sine saker bra.

«Introduksjonen av Uniteds midtbanespiller Magnus Eikrem utgjorde virkelig en forskjell, med nordmannens evne til å holde på ballen i midtbaneleddet» beskriver klubbens hjemmeside.

United-Magnus med straffemiss foran 25 000

Foruten Magnus Eikrem bommet også kaptein Hewson.

Liverpool vant også juniorcupen i fjor, da de slo Manchester City i finalen.

TOK ANSVAR:</B> Det krever mental styrke for å ta straffe som førstemann foran 25 000 tilskuere på Old Trafford. Det var nettopp det Magnus Eikrem gjorde i torsdagens juniorfinale mot Liverpool - men dessverre for nordmannen bommet han. Bildet er fra da Eikrem trente med Molde i jula.
<B>LA MERKE TIL EIKREM?</B> Ifølge Manchester Uniteds hjemmeside gjorde Magnus Eikrem en god figur etter at han ble byttet inn.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer