Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United-marerittet endelig over for Valdes

Leies ut til Standard Liege.

TIL LIEGE: Víctor Valdés er ferdig i Manchester United. Den 34-årige keeperen leies ut til Standard Liège resten av sesongen. Til sommeren er kontrakten hans utløpt, og han kan fritt velge ny klubb. Foto: Scanpix
TIL LIEGE: Víctor Valdés er ferdig i Manchester United. Den 34-årige keeperen leies ut til Standard Liège resten av sesongen. Til sommeren er kontrakten hans utløpt, og han kan fritt velge ny klubb. Foto: Scanpix Vis mer

Víctor Valdés er ferdig i Manchester United. Den 34-årige keeperen leies ut til Standard Liège resten av sesongen. Til sommeren er kontrakten hans utløpt, og han kan fritt velge ny klubb.

Valdes var i sin tid førstekeeper i Barcelona. Han vant blant annet mesterligaen tre ganger, men han fikk bare to kamper for førstelaget i det året han var Manchester United-spiller.

Han kom på kant med manager Louis van Gaal da han angivelig nektet å spille for reservelaget.

- Takk til alle for støtten gjennom måneder med hardt arbeid. Jeg vil aldri glemme det, sa Vales i en avskjedsmelding til United-tilhengerne.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media