Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United med formelt bud på Van Persie

Men det ble avvist av Arsenal.

UNITED-BUD: Onsdag ble det offisielt gjort kjent at Manchester United har lagt inn et bud på Arsenals Robin van Persie. Men trolig for lavt til at London-klubben vil selge stjernespissen. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth
UNITED-BUD: Onsdag ble det offisielt gjort kjent at Manchester United har lagt inn et bud på Arsenals Robin van Persie. Men trolig for lavt til at London-klubben vil selge stjernespissen. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth Vis mer

Onsdag ble det offisielt gjort kjent at Manchester United har lagt inn et bud på Arsenals Robin van Persie. Men trolig for lavt til at London-klubben vil selge stjernespissen.

Van Persie har tidligere gjort det klart at han ikke vil forlenge kontrakten med Arsenal som går ut neste sommer. Derfor velger trolig klubben å selge ham for å unngå å miste nederlenderen gratis.

Det skjer uansett ikke til hvilken som helst pris. Arsenal vil trolig kreve minst 190 millioner kroner (20 mill. pund) for forrige sesongs toppscorer i engelsk eliteserie.

Hvor mye Manchester United har lagt på bordet er ukjent, men engelske medier hevder det skal ligge på rundt 150 millioner kroner.

Manchester City og Juventus er andre klubber som skal være interesserte i Van Persie. Det er foreløpig ikke kjent om de har lagt inn noe formelt bud.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media