United mislyktes igjen

Bare uavgjort hjemme mot Everton.

(Dagbladet.no): Elendigheten fortsatte for Manchester United i dag. Etter europacup-exiten mot Benfica tidligere i uka, klarte de bare å plukke ett poeng hjemme mot Everton i dag.

Dermed mistet de andreplassen i Premier League til Liverpool, som slo Middlesbrough i går.- Vi satte press på Manchester United. På slutten kontret vi og med litt mer dyktighet kunne vi stjålet alle poengene, sier Evertons tidligere United-spiller Phil Neville til Sky Sports ifølge SportingLife.

Stor Wright

Everton-keeper Richard Wright frustrerte United-spillerne med en rekke klasseredninger i dag.

For dette var en kamp United skulle vunnet, selv om gjestene tok en tidlig ledelse på Old Trafford. James McFadden fikk ballen på venstresida i feltet, og klistret ballen mellom stanga og Edvin van der Sar.

En plasseringsfeil den nederlandske United-keeperen må ta skylda for.

Manchester United utliknet etter et kvarters spill, og det på alldeles praktfult vis. Paul Scholes slo en lang pasning inn bak Everton-forsvaret. Der kom Ryan Giggs styrtende og plasserte ballen utagbart forbi Wright.

Resten av kvelden var visst alt mulig å ta for Richard Wright. Han var tilbake på laget etter langvarig skade, og deretter benketilværelse fordi erstatter Nigel Martyn har vært god.- Det har vært en kamp, men jeg har hatt bra folk rundt meg. Jeg er veldig glad for å spille og å gjøre en god kamp, sier Wright.

PHIL TILBAKE: Phil Neville fikk med seg poeng da han var tilbake på Old Trafford mot Wayne Rooney og andre gamle lagkamerater. Foto: Reuters/Scanpix
PHIL TILBAKE: Phil Neville fikk med seg poeng da han var tilbake på Old Trafford mot Wayne Rooney og andre gamle lagkamerater. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

Press på Ferguson

United presset på, og ga Everton muligheter på kontringer. Den aller største sto McFadden for etter 65 minutter, men denne gangen fikk Edvin van der Sar revansj. Han leverte en reaksjonsredning av høyere klasse enn noen av Wrights mange redninger, og berget i det minste ett poeng for United.

Det var trolig to poeng for lite til å dempe hylekoret som mener Alex Ferguson må gi seg som United-manager.

I toppfotballen kan en tilstrekkelig skuffende uke slette minnene om 19 gode år. I alle fall fram til neste seier.

PRESSET: Alex Ferguson blir kritisert etter en svak United-uke.