United mister Park i fire uker til

Strekkskadet på trening.

TILBAKE, MEN UTE: Ji-Sung Park kom nylig tilbake fra Asia-mesterskapet, men nå er sørkoreaneren strekkskadet.Foto: SCANPIX/EPA/ROBIN PARKER
TILBAKE, MEN UTE: Ji-Sung Park kom nylig tilbake fra Asia-mesterskapet, men nå er sørkoreaneren strekkskadet.Foto: SCANPIX/EPA/ROBIN PARKERVis mer

Blandede nyheter for Manchester United. Vingen Antonio Valencia er tilbake i trening, men Park Ji-sung er ute i fire uker.

En strekkskade gjør Park utilgjengelig den nærmeste måneden. Sørkoreaneren er akkurat kommet tilbake fra asiamesterskapet i fotball, men ble skadd under trening før helgen.

- Vi fikk et hardt slag da vi fikk nyheten om at Park Ji-sung pådro seg hamstringskade på fredagens ettermiddagstrening. Det var veldig uheldig fordi det var hans siste spark på ballen i løpet av treningen. Vi så veldig fram til å få ham tilbake etter at han var borte en måneds tid på grunn av asiamesterskapet, sier United-manager Alex Ferguson til Manutd.com.

Med Park ute, er det kjærkomment at Valencia er tilbake i trening. Han brakk ankelen i september.

- Den gode nyheten er at Valencia startet å trene med reservene lørdag. Så han er på vei tilbake, og det vil være et stort løft for oss å få ham klar til sesonginnspurten, sier Ferguson.

Trolig er Valencia tilbake i spill i mars.

(NTB)