United møter Watford på Villa Park

Chelsea til dyst på Old Trafford.

(Dagbladet.no): I går kveld ble Chelsea og Manchester United klare for semifinaler i FA-cupen, fra før av var Blackburn og Watford klare. I dag ble arena og tidspunkt for de to kampene bestemt.

Tradisjonelt er Uniteds Old Trafford, og Villa Park i Birmingham vertskap når man skal spille om en plass i finalen i verdens eldste fotballturnering, og i år var intet unntak.

Ettersom semifinalene alltid spilles på nøytral bane er det en selvfølge at United spiller på Villa Park, der de møter Watford. oppgjøret kampen spilles lørdag 14. april klokka 18.30. Dagen etter, kl. 17.00, vil Chelsea og Blackburn kjempe om den siste finaleplassen, på «Drømmenes Teater.»

Som en følge av når kampene spilles vil seriefinalen mellom Fergusons og Mourinhos menn - som skulle blitt spilt 15. april - bli flyttet. Ettersom de begge også fortsatt er med i Champions League, vil kampen trolig bli spilt få dager før siste serierunde 13, mai.

KJEMPER OM TREBLE Chelsea og Didier Drogba (t.v.), og United og Wayne Rooney kjemper om gull i de tre samme turneringene. Foto: Jon Super/AP/Scanpix
KJEMPER OM TREBLE Chelsea og Didier Drogba (t.v.), og United og Wayne Rooney kjemper om gull i de tre samme turneringene. Foto: Jon Super/AP/Scanpix Vis mer