PÅ VEI BORT: Supertalentet Wilfried Zaha (t.v.) er nær en overgang for drøyt 100 millioner kroner til Manchester United. Her blir 20-åringen forsøkt stoppet av Stokes Ryan Shotton i FA-cupens tredje runde. Foto: AFP / NTB Scanpix
PÅ VEI BORT: Supertalentet Wilfried Zaha (t.v.) er nær en overgang for drøyt 100 millioner kroner til Manchester United. Her blir 20-åringen forsøkt stoppet av Stokes Ryan Shotton i FA-cupens tredje runde. Foto: AFP / NTB ScanpixVis mer

- United nær Zaha for 107 millioner kroner

De andre klubbene har gitt opp kampen.

(Dagbladet): Den engelske avisa Daily Telegraph skriver i dag at Manchester United er nær ved å sikre seg Crystal Palaces supertalent Wilfried Zaha (20).

Både Tottenham og Arsenal skal visstnok også ha vært interesserte i Zaha, men de andre klubbene er nå i ferd med å trekke seg ut av kampen om den engelske U-landslagsspilleren fordi Sir Alex Ferguson allerede kan ha fått et ja.

Prisen for Zaha skal være på 12 millioner pund, eller drøyt 107 millioner kroner.

Hovedspørsmålet nå er om ikke om Zaha vil forlate Palace, men når.

Kan leies tilbake
London-klubben håper å holde på supertalentet fram til sommeren. En løsning er at United kjøper ham nå, men at han leies tilbake til Jonathan Parrs klubb for resten av sesongen.

Fergusons United møter Liverpool hjemme på Old Trafford førstkommende søndag, i det som er et av de største oppgjørene så langt denne sesongen.

- LIVERPOOL STØRST: Paul Scholes, her mot QPRs Djibril Cisse, mener hatkampen mot Liverpool fortsatt er det største for United. Foto: AP / NTB Scanpix
- LIVERPOOL STØRST: Paul Scholes, her mot QPRs Djibril Cisse, mener hatkampen mot Liverpool fortsatt er det største for United. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

Selv om Liverpool har vært betydelig svakere enn rivalen de siste par årene, ser Paul Scholes fortsatt på de røde som erkefienden.

- City trenger flere år
- Jeg tror det var det mest intense av toppoppgjørene i ganske lang tid. Liverpool har ikke gjort det så bra som de kanskje hadde håpet på de siste årene - noe de sannsynligvis vil innrømme. Men det oppgjøret er fortsatt definitivt helt der oppe. Det vil alltid være der oppe, sier veteranstrategen, ifølge Telegraph.

Da han blir spurt om lokalderbyet mot City nå er blitt større enn kampene mot Liverpool, svarer han:

- Jeg vet ikke om Manchester City har gått forbi Liverpool i kampen om å være våre største rivaler. Det vil sannsynligvis ta City flere år å gjøre det Liverpool har gjort, sier Scholes.