PÅ ØNSKELISTA: Morgan Schneiderlin skal angivelig nærme seg en overgang til Manchester United, men det som får Louis van Gaal til å nøle, er håpet om å signere Bastian Schweinsteiger. Foto: DPA/Scahnpix
PÅ ØNSKELISTA: Morgan Schneiderlin skal angivelig nærme seg en overgang til Manchester United, men det som får Louis van Gaal til å nøle, er håpet om å signere Bastian Schweinsteiger. Foto: DPA/ScahnpixVis mer

United nærmer seg Schneiderlin - men van Gaal håper fortsatt på Schweinsteiger

Ryktebørsen.

(Dagbladet): Det kalles ikke «Silly Season» uten grunn, men enkelte overgangsrykter ser det ut til å være mer hold i enn andre. Det er fortsatt en stund til seriestart, men det ser ut til å foregå spennende ting i de store Premier League-klubbene:

I engelske aviser i dag ser det meste ut til å dreie seg om Manchester United, som visstnok skal ha fått beskjed om å få opp farten dersom de ønsker å signere Southampton-spiller Morgan Schneiderlin. Ifølge The Telegraph skal Southamtpon ha bedt de røde djevlene om å bestemme seg - for de selv har hastverk med å finne en eventuell erstatter. Uansett virker en handel å være nært forestående.

Men det som visstnok får United-manager Louis van Gaal til å nøle, er håpet om å signere Bayern München-stjerna Bastian Schweinsteiger. Van Gaal ser på nettopp en defensiv midtbanespiller som en nøkkelsignering denne sommeren. United skal ha vært i samtaler med Bayern, og Schweinsteiger skal ha vært positiv til en eventuell overgang. Men dersom Schneiderlin-avtalen går i boks - da er det usikkert om United fortsetter jakten på Schweinsteiger.

LIVERPOOL-INTERESSE: Asier Illaramendi.
LIVERPOOL-INTERESSE: Asier Illaramendi. Vis mer

Et annet hett tema er at United også kan inngå en avtale om en byttehandel. Angel Di Maria går i så fall til PSG - og United får Edinson Cavani i retur.

Ellers ser det ut til at de fleste engelske aviser nærmest tar for gitt at Petr Cech blir Arsenal-spiller i nærmeste framtid. Daily Mail hevder at Chelsea-keeperen allerede har signert for byrivalen. Ellers skal Arturo Vidal og Lars Bender begge være på manager Arsene Wengers ønskeliste.

Liverpool har gjort en spennende signering i brasilianske Firmino, men ser ikke ut til å hvile på laurbærene riktig ennå. Merseyside-klubben skal ha vist interesse for Carlos Bacca, som imponerte stort for Europa League-vinner Sevilla forrige sesong. Men Bacca ser ut til å ha gluppet for Liverpool, da forhandlingene med AC Milan angivelig har blitt intensivert de siste dagene.

Ifølge Sky Sports skal også Liverpool ha lagt inn et bud på Real Madrids Asier Illaramendi.

Det er varslet at Manchester City skal gjøre utskiftninger i sommer. Og det er ikke noe småtteri de driver og snuser på, heller. Ifølge Daily Mirror har de lyseblå gjort det klart at de kommer til å gi det Juventus krever for midtbaneesset, samt møte franskmannens lønnskrav. Men ifølge tabloidavisa venter City nå bare på at Pogba selv skal ytre et ønske om en overgang til Ethiad. Prisen? 71 millioner pund - rundt 900 millioner kroner.

Ifølge samme avis har City heller ikke gitt opp håpet om å signere Raheem Sterling - men er ikke riktig så velvillige til å betale de drøyt 600 millionene Liverpool krever for lynvingen. En annen midtbanespiller City derimot har i kikkerten, er Aston Villas Fabian Delph. Det skriver The Telegraph.

CITY-INTERESSE: Paul Pogba. AFP PHOTO / GENT SHKULLAKU
CITY-INTERESSE: Paul Pogba. AFP PHOTO / GENT SHKULLAKU Vis mer

Les mer om Premier League her.