United nekter å selge til rivaler

Veron-overgangen den siste, sier United-direktør.

(Dagbladet.no): Ifølge BBC la Liverpool inn et bud på United-forsvarer Gabriel Heinze tidligere i uka, men budet på omtrent 70 millioner ble avslått. United-direktør David Gill bekrefter Liverpool-interessen, men forklarer over The Times at det er helt uaktuelt å selge spillere til tittelrivaler.

Juan Sebastian Verons overgang til Chelsea i 2003 blir den siste, ifølge direktøren.

- Vi mottok en henvendelse mandag kveld, og det var et betydelig tilbud. Vi avslo det fordi det er Liverpool. Vi kommer ikke til å selge noen spillere til Liverpool, Arsenal eller Chelsea, sier United-direktøren ifølge The Times.

Ifølge Liverpool Daily Post er Rafael Benitez fortsatt sikker på å signere argentineren. Avisa skriver at Heinze sitter på en skriftlig samtykkelse på at han kan forlate klubben hvis det kommer noen bud på 70 millioner kroner.

Hvis Heinze forlater Old Trafford til fordel for Anfield blir han den første siden1964. Da forlot Phil Chisnall United til fordel for Liverpool.

SELGER IKKE: Sir Alex Ferguson og David Gill nekter å selge spillere til rivaler i Premier League. Foto: Ahn Young-joon, AP
SELGER IKKE: Sir Alex Ferguson og David Gill nekter å selge spillere til rivaler i Premier League. Foto: Ahn Young-joon, AP Vis mer